bankstel reinigen

Specialist in bank reinigen Amsterdam

Uw bank laten reinigen? Wij werken volgens professionele methoden en werken met veilige producten.

Bel voor advies 06 272 820 68, of vraag meteen uw offerte aan en ontvang 10% korting!

Sowieso Schoon is dé specialist in het reinigen van bankstellen en andere meubels. Wij gebruiken de nieuwste technieken, machines en reinigingsproducten waardoor uw bankstel weer als nieuw is! Bovendien zorgen wij ervoor dat uw bankstel niet beschadigt door het reinigen.

Naast de reiniging van bankstellen, kunt u ook bij ons terecht voor het reinigen van uw bureaustoelen, fauteuils, tapijt en eetkamerstoelen.

Sowieso Schoon in Amsterdam. Voor een veilige en grondige reiniging van uw meubels.

Allereerst inspecteren wij uw meubels om zo de beste reinigingsmethode te bepalen. Vervolgens doen we een gratis proef reiniging zodat u het resultaat kunt beoordelen. Bevalt het resultaat? Dan gaan wij verder met het reinigen van uw bank. Bevalt het resultaat u niet? Dan betaalt u niets. Wij vinden tevreden klanten belangrijk!

Woont u in de omgeving van Amsterdam? Dan betaalt u bij Sowieso Schoon geen voorrijkosten.

bank schoon maken.jpg

Onze reviews

Onze ervaren specialisten hebben honderden banken gereinigd, met tevreden en blije klanten als resultaat. Hieronder vindt u een aantal reacties van onze klanten die hun bank lieten reinigen bij Sowieso Schoon.

 

Andere meubels laten reinigen

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Bij Sowieso Schoon kunt u ook terecht voor het reinigen van tapijt, vloerkleden, bureaustoelen, matrassen en andere meubels. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Tapijt-reinigen-voor.jpg
tapijt-reinigen-tijdens.jpg
tapijt-reinigen-na.jpg

Uw bank laten reinigen, mét korting!

Uw bank laten reinigen? Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!

Wilt u uw bank laten reinigen? Bij Sowieso Schoon geven wij u graag een leuke korting. Vraag een offerte aan via deze link. Dan bespaart u 10% op het offertebedrag!. Vul bij uw aanvraag de code 'SUPERSCHOON' in de beschrijving om gebruik te maken van de korting.

  • U betaalt geen voorrijkosten: woont u in de omgeving van Amsterdam? Dan betaalt u bij Sowieso Schoon geen voorrijkosten.

  • Alleen tevreden klanten: wij vinden tevreden klanten belangrijk. Bent u niet tevreden? Dan zorgen wij voor een passende oplossing, of u krijgt uw geld terug. Als specialist in bank reinigen heeft Sowieso Schoon goede recensies en veel 5-sterren reviews. Bekijk hier onze reviews!

  • Wij gebruiken veilige producten: onze reinigingsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor uw huisdieren en kinderen.

  • Jarenlange kennis en ervaring: Sowieso Schoon is dé specialist in het reinigen van bankstellen en andere meubels. Dat zeggen wij natuurlijk niet zomaar. Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn speciaal opgeleid om voor ons bedrijf te werken. Ze weten precies welke machines, materialen en meubel-reinigingsproducten er nodig zijn voor uw meubels.

Wij bieden een tevredenheidsgarantie van 30 dagen

Tevreden klanten vinden wij belangrijk! Als specialist in bank reiniging weten wij wat we doen. Toch kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld een extra behandeling nodig is, om vlekken helemaal uit uw meubels te verwijderen. Hoe dank ook: wij willen dat u 100% tevreden bent. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u een oplossing te bieden. Of het nu gaat om een nabehandeling, een nieuwe reiniging van uw bank of een vlekkenbehandeling, wij lossen het gratis voor u op. Blijkt dit geen goede oplossing? Dan krijgt u uw geld zonder problemen terug!

Onze werkwijze voor het reinigen van uw bank

Bent u benieuwd hoe wij uw bank reinigen? Wij laten u graag onze professionele werkwijze zien:

1

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar ons aanbod voor het reinigen van uw bank? U kunt een offerte aanvragen via onze website of bellen naar 06 272 820 68. Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 16:00.

2

We komen inspecteren

Gaat u akkoord met de offerte? Dan voeren wij een voorinspectie uit. In sommige gevallen vragen wij u om meer informatie of foto’s zodat wij een goede beoordeling kunnen maken hoe wij te werk zullen gaan bij het reinigen van uw bank.

3

Wij komen langs voor een proef reiniging

We komen bij u langs voor een proef reiniging. Zo kunt u het resultaat beoordelen. Bent u tevreden? Dan gaan wij verder met de reiniging van uw bank. Bent u toch niet tevreden? Dan hoeft u uiteraard geen kosten te betalen.

4

Wij starten met een voorbehandeling

Na de proef reiniging starten wij met een voorbehandeling. We brengen een geschikt product aan. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar, door Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging goedgekeurd en veilig voor huisdieren en mensen.

5

Uw bank wordt diep gereinigd

Wij reinigen uw bank diep grondig tot het gewenste resultaat is bereikt. Ook spoelen we uw bankstel om zo achtergebleven reinigingsmiddelen en hervervuiling te voorkomen.

6

Wij voeren zo nodig een vlekbehandeling uit

Bevat uw bank hardnekkige vlekken? Dan behandelen wij deze met een speciale vlekbehandeling. De meeste vlekken kunnen wij zonder problemen verwijderen. In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat vlekken de vezel te hardnekkig hebben aangetast om nog te kunnen verwijderen. Uiteraard bespreken wij dit in zo’n geval met u.

7

Het impregneren (beschermen) van uw bank

In deze stap voorzien wij uw bank van een vuilafstotende beschermlaag. Hiermee zijn vlekken eenvoudiger te verwijderen en is uw bank beter beschermd.

8

Een laatste inspectie

Als laatste stap inspecteren wij de gereinigde bank. In deze fase kunt u aangeven of u tevreden bent met het resultaat.

5-sterren reviews

Als meubelreinigingsbedrijf in Amsterdam en omgeving, zijn wij trots op al onze positieve beoordelingen en reviews. Hierboven. kunt u een aantal van onze beoordelingen lezen. Meer reviews lezen? Klik dan op deze link.

Waarom kiest u voor Sowieso Schoon?

  • Deskundige medewerkers

  • Grondige reiniging van uw bank, uw bankstel is weer als nieuw!

  • Veilige producten en professionele machines

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Wij kunnen snel ter plaatste zijn

  • 10% korting op uw offerte als u deze online aanvraagt met code 'SUPERSCHOON' in de beschrijving.

Uw bank laten reinigen? Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar ons aanbod voor het reinigen van uw bank? Vraag meteen uw offerte aan. Wij zorgen dat u deze binnen 24 uur ontvangt.

Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 16:00.