top of page
Matras laten reinigen.png

Matras laten reinigen?

U slaapt extra lekker op een schoon en fris matras

Welke hoes u ook gebruikt, uw matras trekt vocht en vuil aan. Ook vocht dat u zelf gedurende de nacht verliest wordt geabsorbeerd door uw matras. Jaar in, jaar uit. Vocht kan zorgen voor vlekken en bij slechte luchtcirculatie kan er zelfs schimmel in het matras ontstaan. Ook trekken vuile matrassen huisstofmijten aan. Het is daarom belangrijk om uw matras regelmatig op professionele wijze te laten reinigen.

Op die manier zorgt u ervoor dat uw matras de lucht goed blijft circuleren en dat huisstofmijten geen kans krijgen!

Offerte aanvragen voor het reinigen van uw matras? Bel voor advies: 085 016 1386

Trillingen i.c.m. UVC-licht, voor de ultieme dieptereiniging van uw matras

Bij Sowieso Schoon werken we met de POTEMA®-methode voor matrasreiniging. Dat is een dieptereiniging die we uitvoeren met het POTEMA®-systeem.

Waarom uw matras laten reinigen door Sowieso Schoon?

Honderden tevreden klanten gingen u voor

Bekijk onze reviews om te lezen wat de ervaringen van onze klanten zijn. Zo vormt u een goed beeld van onze dienstverlening.

Altijd een scherpe prijs

Wij bieden u altijd een scherpe en concurrerende offerte. Ook rekenen wij geen voorrijkosten en materiaalkosten. Deze kosten nemen wij altijd mee in de totaalprijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Specialisten in reinigen

Onze mensen zijn gespecialiseerd in het reinigen van matrassen en kennen de kneepjes van het vak. Alle medewerkers bij Sowieso Schoon hebben vergaande kennis van reinigingsmiddelen en -methodes. Wij geven altijd een onderhoudsadvies op maat.

Milieuvriendelijke middelen

Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. U laat uw kinderen dus gerust weer in hun eigen bed slapen na een matrasreiniging.

Bewezen methodes

Wij werken met bewezen methodes en innovatieve machines voor matrasreiniging en werken zowel voor de zakelijke markt, als voor particulieren. Wij werken met POTEMA®-reinigingsmachines omdat deze methode bewezen effectief is en wij daarmee voor u het hoogste reinigingsniveau bereiken.

30-dagen Tevredenheidsgarantie

Wij gaan pas weg als u tevreden bent. En bent u toch niet tevreden? Dan komen we gewoon bij u terug.  

Matrasreiniging Zakelijk en particulier

Vraag uw offerte voor matrasreiniging aan. Of bel voor advies: 085 016 1386

Niet blij? Geld terug.

"Wij geloven in de kwaliteit die wij leveren. Wanneer blijkt dat u echt niet blij bent met het resultaat dat we hebben geleverd, dan komen we gewoon nog eens bij u langs. Kunnen we het probleem niet helemaal verhelpen? Dan krijgt u zonder gedoe uw geld terug."

Sander Schreur, eigenaar Sowieso Schoon

Vlekken verwijderen uit matrassen

Wij hebben speciale middelen om vlekken uit uw matras te verwijderen. We gebruiken hiervoor onder andere middelen van het innovatieve merk James. Daarnaast zetten we de sproei-extractiemethode in.

Sproei-extractiemethode:

De sproei-extractiemethode houdt in dat wij onder hoge druk water met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel inspuiten in uw matras, waardoor onzichtbaar en vastzittend vuil loskomt. Het vervuilde water wordt direct weer afgezogen met een vacuüm. Veel vlekken verdwijnen hierdoor als sneeuw voor de zon.

Wij passen deze dieptereiniging niet alleen toe op matrassen. Wij staan ook voor u klaar voor de reiniging van uw vaste tapijt, vloerkleden, bankstellen en andere gestoffeerde meubelen.

POTEMA® methode voor matrasreiniging

De POTEMA® methode werkt met hoogfrequente trillingen. Huisstofmijten, uitwerpselen en ander vuil wordt losgetrild, waarna het wordt verpulverd. Met een vacuüm wordt het vuil vervolgens afgezogen. We hebben voor ieder matras de juiste machines.

Tijdens het lostrillen van het vuil worden micro-organismen door middel van UVC-licht gedood. Schimmels, virussen en bacteriën krijgen zo geen kans om zich te vermenigvuldigen. UVC-licht werkt uitstekend voor desinfectie en wordt om die reden veelvuldig toegepast in de gezondheidszorg.

Matrasreiniging door Sowieso Schoon

Wij hebben duizenden matrassen gereinigd bij honderden zorginstellingen, ziekenhuizen, wooncomplexen en bij particulieren. En de reacties, daar zijn we trots op! Lees hier onze reviews:

Reviews

Offerte aanvragen voor matrasreiniging. Bel voor advies: 085 016 1386

Reken af met huisstofmijt

Huisstofmijten kunnen voor vervelende problemen zorgen, zoals huid- en luchtwegirritaties. Ons advies is daarom zeker bij allergieën uw matras regelmatig te laten reinigen met de POTEMA®-methode en te laten behandelen met onze matrasreinigingsspray. De spray zorgt ervoor dat huidschilfers die in uw matras terecht komen doordrenkt worden met de geur van de spray. Hierdoor zijn de huidschilfers niet meer eetbaar voor mijten, waardoor deze niet lang zullen overleven in uw matras.

 

Advies: Laat uw matras iedere 2 jaar professioneel reinigen.

Matras laten reinigen? Vraag nu uw offerte aan.

Wij staan graag voor u klaar om uw matras weer helemaal hygiënisch en vlekvrij te maken. Vraag snel uw offerte voor matrasreiniging aan of bel voor meer informatie 085 016 1386.

bottom of page