Matrasreiniging - Sowieso Schoon

Laat uw matras professioneel reinigen

schoon, fris en hygiënisch

Grondige matrasreiniging met 100% tevredenheidsgarantie

Wilt u een matras grondig laten reinigen? Sowieso Schoon maakt thuis of op uw bedrijfslocatie matrassen weer 100% schoon. Dankzij de grondige reiniging van het gecertificeerde personeel geniet u weer van een prettige nachtrust. De matras wordt op verschillende manieren gereinigd, zodat u zeker weet dat u een hygiënisch matras heeft. Zeker als u last heeft van huisstofmijt of andere allergieën is het erg belangrijk om te slapen op een schoon en fris matras. Daarnaast is het laten reinigen van matrassen een milieuvriendelijke oplossing.

Hoe wordt uw matras gereinigd?

Een matras schoonmaken gebeurt in verschillende stappen. Na het testen van de mate van vervuiling beginnen we met een dieptereiniging, waarbij het vuil losgeklopt wordt doormiddel van hoge frequentie trillingen. Al de losgeklopte vervuiling wordt doormiddel van een extra krachtige vacuüm zuiger uit uw matras gezogen. Hiermee worden bijvoorbeeld ook de resten van huisstofmijt en de huisstofmijt zelf verwijderd. Daarna gaan we aan de slag met een speciaal ontwikkelde UV-C lamp. Deze lamp zorgt ervoor dat schimmels en bacteriën worden gedood, die eventueel in het matras aanwezig zijn. Bovendien kunnen we ervoor zorgen dat vlekken uit uw matras verwijderd worden, zodat het matras er weer als nieuw uitziet. Tot slot behandelen wij uw matras met een desinfecterende spray. Deze spray is ter preventie van huisstofmijt en geeft een frisse geur aan uw matras.

Het reinigen op een zakelijke locatie

Sowieso Schoon reinigt niet alleen matrassen bij particulieren, maar ook op zakelijke adressen. Dit doen wij onder meer in hotels, maar ook op andere locaties. Dankzij de grondige reiniging zorgen wij ervoor dat de matrassen weer helemaal schoon zijn. Uw gasten zullen hierdoor het idee hebben dat ze op een nieuw matras slapen, terwijl u veel geld bespaart door niet alle matrassen te vervangen door nieuwe exemplaren. Ook gaat het matras langer mee. Op deze manier wordt uw hotel, bed & breakfast of vakantiehuis een stuk milieuvriendelijker. Dat is iets wat uw gasten zeker zullen waarderen.

De voordelen van een schoon matras

Een schoon matras is erg belangrijk. Dit is helemaal het geval wanneer u last heeft van allergieën of huisstofmijt. Door de reiniging zult u hier minder last van hebben, aangezien er geen huisstofmijt en andere vervelende stoffen meer aanwezig zijn. Dankzij het schone matras slaapt u veel beter en wordt u uitgerust wakker, waardoor u weer productief aan het werk kunt of met uw kinderen op stap kunt gaan. Na de reiniging van Sowieso Schoon is uw matras weer als nieuw. Een nieuw matras is dan ook niet nodig. Dit is niet alleen beter voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

De voordelen van Sowieso Schoon

Sowieso Schoon biedt u verschillende voordelen. Zo reinigen we uw matras op locatie, waardoor u bijvoorbeeld gewoon thuis kunt blijven. Dit is helemaal handig wanneer het om meerdere matrassen gaat, zoals in een hotel. Daarnaast kunnen wij op afspraak een matras schoonmaken in de avonduren of in het weekend. Ook bieden wij 100% tevredenheidsgarantie, zodat u zeker weet dat u het gewenste resultaat krijgt. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het reinigen van matrassen en we werken met gecertificeerd personeel. Wij gebruiken bovendien milieuvriendelijke producten, die biologisch afbreekbaar zijn.

Matras met vlekken.png
Gereinigd matras.png

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
matras reiniging