top of page
Meubelreiniging - Sowieso Schoon

Meubelreiniging: zitbanken en fauteuils laten reinigen

Meubelreiniging zakelijke markt

Sowieso Schoon is dé specialist voor meubelreiniging op de zakelijke markt. Wij zorgen dat de meubels in uw hal, receptie en kantoorruimtes er piekfijn uitzien. Zo maakt u een goede, frisse eerste indruk op uw bezoekers en kunnen uw medewerkers fijn gebruik maken van de zitplekken.

Zitten er gebruikssporen of vlekken op uw meubels en wilt u deze laten reinigen? Wij komen graag bij u langs voor meubelreiniging.

Liever eerst telefonisch advies? Bel dan 085 016 1386

Zitbank of fauteuil laten reinigen

Wanneer er koffie of wijn over een bankstel is geknoeid en er daardoor een vieze vlek is ontstaan, krijgen wij vaak een telefoontje voor het reinigen van de bank of stoel. Logisch, want u wilt uw bezoek niet op een vuile stoel laten plaatsnemen. Echter, het 'onzichtbare vuil' op stoelen, fauteuils en banken, daar lijken we ons weinig druk om te maken. Dat is best gek, want we weten dat iedere persoon zo'n 100 haren per dag en 1,5 gram huidschilfers verliest. Dat zie je misschien niet, maar het vuil nestelt zich wel in de vezels van het meubilair. Het is dus belangrijk om zitbanken en fauteuils regelmatig te laten reinigen om onzichtbaar vuil te verwijderen.

Onze werkwijze voor het reinigen van zitbanken, fauteuils en stoelen

Bij Sowieso Schoon werken we graag met de sproei-extractiemethode. Bij deze methode gebruiken we een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel dat we onder hoge druk in de stof spuiten. Hierdoor komt onzichtbaar vuil los, wat vervolgens wordt afgezogen door middel van een vacuüm. Deze methode is zeer effectief en daardoor ook onze favoriete methode voor professionele reiniging van meubels.

Onderhoud uw meubels om vlekken te voorkomen

Wij adviseren u om bij ongelukjes gebruik te maken van James Interieurreiniger. Op het etiket staat precies wat u moet doen. Hiermee voorkomt u dat vlekken indrogen, wat het nog moeilijker maakt om ze helemaal te verwijderen. Ook huidvet verwijder je gemakkelijk met James Interieurreiniger.

Daarnaast is het van belang om ieder jaar, of elke twee jaar een dieptereiniging te laten doen door een professional. Wij adviseren hiervoor de sproei-extractie. Op die manier zorgt u dat uw gasten en medewerkers altijd op een lekker frisse bank of fauteuil kunnen plaatsnemen.

Daarnaast is het aanbrengen van de Vezelbeschermer Eco een echte aanrader wanneer u de stof van uw banken en stoelen lang mooi wilt houden. Door het aanbrengen van deze spray sluit u de vezels waardoor deze vuil moeilijker kunnen opnemen.

Meubelreiniging

10.000 tevreden klanten

15+ jaar ervaring

30 dagen tevredenheidsgarantie

Liever eerst telefonisch advies? Bel dan 085 016 1386

Sowieso Schoon, partner voor meubelreiniging op de zakelijke markt

Wij laten uw meubels weer stralen! En daar zijn we trots op. We hebben al honderden bedrijven geholpen met het reinigen van meubels zoals zitbanken en fauteuils, maar ook voor reiniging van bureaustoelen en tapijten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze klanten waarderen onze service. Lees de reacties van onze klanten!

Voordelen van Sowieso Schoon

  • Professionele vakmensen die kennis hebben van materialen, reinigingsproducten en machines

  • 24-uurs service bij noodgevallen

  • Wij komen bij u langs wanneer het ú uitkomt

  • We hanteren een vast tarief per zitplek

  • 30-dagen tevredenheidsgarantie

Dit is hoe onze klanten onze meubelreiniging service hebben ervaren:
Reviews

Offerte aanvragen meubelreiniging zakelijk

Bij Sowieso Schoon rekenen we een vast bedrag per zitplek. We rekenen geen voorrijkosten en materiaalkosten voor meubelreiniging. Deze zijn inbegrepen in de prijs per zitplek. In uw offerte staan alle details over onze methode, de reinigingsmiddelen die we inzetten voor het reinigen van uw meubels, en details zoals data en de prijs.

Wilt u niet alleen meubels laten reinigen, maar overweegt u ook om uw tapijt onder handen te laten nemen? Geef dit dan aan bij uw offerte aanvraag.

bottom of page