top of page
Tapijtreiniging met de sproei-extractiemethode wordt uitgevoerd

Tapijtreiniging zakelijk, dieptereiniging van vast tapijt op de werkvloer

10.000 tevreden klanten

15+ jaar ervaring

30 dagen tevredenheidsgarantie

Tapijtreiniging voor bedrijven

Een vast tapijt op de werkvloer moet regelmatig grondig worden gereinigd. Zo worden geurtjes, stof, vuil en vlekken verwijderd en zorgt u voor een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers. Alleen stofzuigen is dus niet voldoende. Het is belangrijk om regelmatig een dieptereiniging te laten doen. De meeste tapijten in een zakelijke omgeving, zijn om de twee á drie jaar aan een professionele reinigingsbeurt toe. Zo blijft uw werkomgeving er netjes uitzien, ruikt het tapijt fris en wordt deze ontdaan van bacteriën én vieze vlekken.

Of bel voor meer informatie: 085 016 1386

Tapijtreiniging methodes

Bij Sowieso Schoon werken we met drie methodes om uw vaste tapijt professioneel te reinigen, namelijk:

Tapijtreiniging d.m.v. de sproei-extractiemethode

Een zeer effectieve reinigingsmethode voor tapijten. Bij de sproei-extractiemethode reinigen we het tapijt door een combinatie van hoge druk, met een krachtig biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel. Het zichtbare en onzichtbare vuil wordt binnen no-time losgeweekt en vervolgens afgezogen. De droogtijd is gemiddeld 8 uur.

Bonnet methode voor tapijtreiniging

Bij deze methode gebruiken we een borstelschijf en (meestal) koolzuur. Het voordeel van deze methode is dat de droogtijd korter is dan de sproei-extractiemethode.

Tapijtreiniging met de 'droge methode'

Bij deze methode maken we gebruik van een speciaal poeder. Er komt geen vocht aan te pas, dus u heeft niet te maken met droogtijden.

Onze favoriete methode voor tapijtreiniging: de sproei-extractiemethode

Waarom? Omdat deze methode niet alleen vanuit esthetisch oogpunt zeer effectief is, maar ook de tapijtvezels vanbinnen reinigt. Het reinigingsmiddel weekt het vuil los, wat daarna direct wordt afgevoerd. Het tapijt ziet er dus niet alleen als nieuw uit, het is ook nog eens 'echt schoon'. Het is niet voor niets dat deze methode veel wordt toegepast en wordt aanbevolen door tapijtfabrikanten en -leveranciers uit binnen- en buitenland.

Waarom is de sproei-extractiemethode zo effectief?

Deze methode is extreem effectief omdat wij onder hoge druk warm water met een biologisch afbreekbare reinigingsvloeistof inspuiten. Dit zorgt voor een reactie binnenin de stof en de vezels, wat zorgt dat het zichtbare en onzichtbare vuil loskomt. Vervolgens wordt het vocht en vuil door een vacuüm krachtig afgezogen. Deze methodiek is de meest grondige manier van diepte reinigen. Ook wordt sproei-extractie door alle grote tapijtfabrikanten en -leveranciers aanbevolen in Nederland en buitenland, omdat deze methode de stof van het tapijt niet aantast, maar juist beschermt.

Tapijtreiniging - Zakelijk
Tapijtreiniging - ZAKELIJK

Uw vaste tapijt onderhouden

Eerste hulp bij vlekken

Wij adviseren u om bij ongelukjes zoals koffie of wijn snel te handelen. Ingedroogde vlekken zijn vele malen moeilijker te verwijderen dan wanneer iets net gevallen is. Wij adviseren James Interieurreiniger. Lees het etiket voor de beste werkwijze.

Dieptereiniging en onderhoud van uw vaste tapijt door een professional

Daarnaast adviseren we u de tapijten in uw kantoor of bedrijfspand om de twee á drie jaar te laten reinigen door middel van de sproei-extractiemethode. Dé professionele dieptereiniging voor vaste tapijten, die uw tapijt van binnen en buiten reinigt en vlekken laat verdwijnen.

Bescherm uw vaste tapijt tegen vlekken

Na een dieptereiniging is het zeer raadzaam om een beschermer aan te brengen. Deze zorgt ervoor dat vuil zich niet goed kan hechten aan de vezels van het tapijt. Wij gebruiken hiervoor de tapijtbeschermer 'James Vezelbeschermer Eco'. Deze beschermer zorgt er ook voor dat u vuil en vlekken zelf gemakkelijker kunt verwijderen en dus niet maanden of jaren tegen lelijke vlekken aan hoeft te kijken. Uw kantoor- bedrijfspand blijft zo dus langer fris en netjes ogen.

Liever eerst telefonisch advies? Bel dan 085 016 1386

Hierom kiest u voor tapijtreiniging bij Sowieso Schoon

Bij Sowieso Schoon gaan we altijd voor het beste resultaat. Wij bieden u daarom ook met een gerust hart een tevredenheidsgarantie van maar liefst 30 dagen. Bent u benieuwd hoe andere klanten onze dienstverlening hebben ervaren? Bekijk dan onze reviews!

Voordelen van Sowieso Schoon

  • Onze medewerkers zijn deskundig en echte vakmensen. Zij kennen de materialen én weten wat het beste is voor uw tapijt.

  • Wij zijn flexibel in het maken van afspraken. We komen langs wanneer het u schikt.

  • We maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

  • Wij scoren gemiddeld 5 sterren voor klanttevredenheid.

  • 30-dagen tevredenheidsgarantie.

Lees hier de reacties van onze klanten
Reviews

Offerte aanvragen voor zakelijke tapijtreiniging

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor zakelijke tapijtreiniging. Natuurlijk kunt u meteen bureaustoelen en ander meubilair laten reinigen. We zijn er dan toch. Geef dit duidelijk aan bij uw offerte aanvraag. Wij rekenen geen voorrijkosten en materiaalkosten! Deze kosten zijn inbegrepen in de vierkante meterprijs voor de tapijtreiniging.

In uw offerte vindt u alle belangrijke details over de reiniging terug. Denk hierbij aan onze werkwijze, methode, materialen en reinigingsmiddelen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

bottom of page