top of page
eetkamerstoelen staan er weer schoon bij na een professionele reiniging

Stoelen laten reinigen?

Vervuilde stoelen zoals eetkamerstoelen laten reinigen? Kies voor Sowieso Schoon.

Wij zijn gespecialiseerd in reiniging van stoelen, meubels en tapijten. Professionele reiniging, snel een afspraak én we bieden een 100% tevredenheidsgarantie.

Wacht met het kopen van nieuwe stoelen!

Heeft u vervuilde stoelen zoals eetkamerstoelen? Sowieso Schoon is specialist in het reinigen van vervuilde meubels zoals stoelen, fauteuils en bankstellen. Wij reinigen uw stoelen op professionele wijze en zorgen dat ze weer als nieuw zijn! Onze werkwijze is 100% veilig, wat betekent dat wij uw stoelen niet zullen beschadigen tijdens de reiniging.

Professionele werkwijze

Wanneer u contact met ons opneemt voor het reinigen van uw stoelen, dan komen wij eerst bij u langs voor een inspectie. We bekijken het materiaal van de stoelen en de mate van vervuiling, om hier vervolgens onze reinigingsmethode op af te stemmen. Hierna starten we meteen met een proefreiniging, waarna u het resultaat kunt beoordelen.

Bent u tevreden met hoe uw stoelen eruitzien na deze proefreiniging? Dan gaan wij direct verder met het reinigen van uw stoelen. Bent u niet blij met het resultaat? Dan hoeft u niets te betalen.

kantoorstoelen reinigen

Voordelen van stoelen reiniging bij Sowieso Schoon

 • Wij hebben goede recensies en vijf-sterren reviews.

 • Grondige reiniging van uw stoelen of eetkamerstoelen, hierna zijn ze weer als nieuw!

 • Wij maken uitsluitend gebruik van veilige en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

 • Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het reinigen van meubels zoals stoelen. We hebben jarenlange ervaring en veel kennis over reinigingsmethodes en -middelen. Hierdoor kunnen we u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

 • Onze vakmensen zijn opgeleid en hebben diepgaande kennis van stoffen, materialen en reinigingsmethodes.

 • Veilige producten en professionele machines

 • We rekenen géén voorrijkosten.

 • Onze reinigingsmiddelen zijn 100% ecologisch en daardoor veilig voor mens, dier en natuur.

 • Niet tevreden? Dan bieden wij een passende oplossing of u krijgt uw geld zonder discussie terug..

Welke stoelen en meubels kunt u door ons laten reinigen?

Bij Sowieso Schoon kunt u terecht voor het reinigen van stoelen zoals eetkamerstoelen, fauteuils, voetenbankjes, poefs en bankstellen. Maar ook voor het reinigen van tapijt, vloerkleden, en matrassen bent u bij ons aan het juiste adres.

Eerst advies inwinnen? Bel: 085 016 1386, of vraag meteen uw offerte aan.

stoelen schoon maken

Wij bieden een tevredenheidsgarantie van 30 dagen

Wij staan bekend om de kwaliteit die we leveren en onze uitgebreide service. We hebben een heel goede naam en dat willen we graag zo houden. Daarom bieden we u altijd een tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat wanneer u toch niet helemaal tevreden bent over het resultaat, wij gewoon terugkomen om de behandeling nogmaals uit te voeren. Onze missie is om uw stoelen voor 100% schoon te maken, en ú voor 100% tevreden!

Mocht de vervuiling zo erg zijn dat deze de vezels heeft aangetast, dan kunnen wij het vuil in een zeldzaam geval niet verwijderen. U krijgt dan natuurlijk uw geld terug.

Werkwijze stoelen reinigen

Wij werken volgens een vaste methode en we gebruiken uitsluitend professionele en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen van onder andere het merk James. Dit merk produceert biologisch afbreekbare reinigingsproducten.

 

We gaan als volgt te werk:

1

U vraagt uw offerte aan.
Bent u benieuwd naar ons aanbod voor het reinigen van uw stoelen of eetkamerstoelen? Vraag uw offerte aan via onze website of bel naar 085 016 1386. Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met zaterdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

2

We komen uw stoelen inspecteren

Gaat u akkoord met de offerte? Dan voeren wij een voorinspectie van uw stoelen uit. Soms hebben we meer informatie nodig over de herkomst van de stoelen en de materialen die gebruikt zijn bij de productie ervan. Zo kunnen wij goed beoordelen welke reinigingsmethode voor uw stoelen de beste is.

3

Proefreiniging van uw stoelen

We voeren een proefreiniging uit, waarna u het resultaat kunt beoordelen. Wordt u er blij van? Dan gaan we direct over tot het reinigen van uw stoelen. Bent u toch niet zo tevreden? Dan hoeft u niets te betalen.

4

Voorbehandeling

Na de proefreiniging voeren we een voorbehandeling uit. Hoe wij deze uitvoeren hangt af van het materiaal waarvan uw stoelen gemaakt zijn en van de mate van vervuiling. De producten die wij gebruiken voor het reinigen van uw stoelen zijn biologisch afbreekbaar.

5

Uw stoelen worden diep gereinigd

Wij reinigen uw stoelen totdat het gewenste resultaat is bereikt. Uiteraard spoelen wij uw stoelen goed na om te zorgen dat alle reinigingsmiddelen worden verwijderd. Uw stoelen ogen, ruiken en voelen na deze behandeling weer heerlijk fris!

6

Wij voeren zo nodig een vlekbehandeling uit

Wanneer uw stoelen hardnekkige vlekken bevatten, dan voeren we een speciale vlekkenbehandeling uit. Voor de meeste vlekken geldt dat wij deze zonder problemen kunnen verwijderen. Soms gebeurt het dat vlekken de vezels van uw stoelen aantasten, waardoor de kleur ervan vervaagt. Aangetaste vezels kunnen wij helaas niet terugdraaien. Wanneer dit bij uw stoelen het geval is, dan bespreken we dit met u en overleggen we met u over hoe we verder gaan met het reinigen van uw stoelen.

7

Extra: Ecologische Vezelbeschermer (Beschermend laagje)

Wij brengen een beschermend laagje aan over uw stoelen. Dit laagje is vuil- en waterafstotend. Hierdoor voorkomt u intrekkend vuil en vlekken.

8

Nacontrole

We voeren een laatste controle uit en horen graag van u of u tevreden bent met het resultaat.

Liever telefonisch advies door één van onze specialisten? Bel dan 085 016 1386

Zó geniet u langer van schone en frisse stoelen en fauteuils.

Nieuwe stoelen of fauteuils zijn meestal voorzien van een impregneer behandeling, dat vuil en water afstoot. Hierdoor ontstaan er minder snel vlekken en krijgt vuil minder kans om in de stof te trekken. Na verloop van tijd verdwijnt deze coating, wat zorgt dat er toch langzaam maar zeker vuil achterblijft in de stof.

Het is daarom raadzaam om na enige tijd het impregneer middel opnieuw aan te laten brengen. Wij komen hiervoor graag bij u op locatie. We brengen dan een vezelbeschermer aan, die uw bank opnieuw beschermt tegen verkleuring door vloeistoffen en andere vlekken door bijvoorbeeld huidvet.

stoelen laten reinigen

Ecologische vezelbeschermer voor uw stoelen en fauteuils

 • houdt uw stoelen mooi door vuil af te stoten

 • zorgt dat u ongelukjes gemakkelijk kunt schoonmaken zonder dat er vlekken ontstaan

 • 100% ecologisch en daardoor veilig voor kinderen en huisdieren

 • beschermlaagje voor de stof van uw bankstel: verlengt de levensduur van uw stoelen en meubels

Wat klanten zeggen over stoelen laten reinigen bij Sowieso Schoon
 

Onze reinigingsspecialisten hebben duizenden stoelen gereinigd. Hieronder vindt u een aantal reacties van onze klanten.
Anker 1

Extra keuzes bij het reinigen van uw stoelen

Onderstaande opties kunt u kiezen. Bijvoorbeeld als u huisdieren heeft, of wanneer u te maken heeft met allergieën. Geef bij uw offerte aanvraag aan of u gebruik wilt maken van een van de volgende opties:

Vezelbeschermer (ecologisch)

Bescherm uw stoel tegen permanente vlekken en zorg dat u vuil en vocht makkelijk kunt verwijderen. Deze vuilafstotende beschermlaag brengen we aan na het reinigen van uw stoelen. De vezelbeschermer is vrij van fluorcarbonen en veilig voor mens, dier en milieu. U beschermt uw bank hiermee tegen vuil en permanente vlekken.

Anti-allergie

Voor mensen met allergieën kunnen we een speciale anti-allergie behandeling toepassen. Deze bestaat uit het aanbrengen van essentiële oliën, die intrekken in de stof. Huidschilfers die in de stoelen terecht komen worden doordrenkt door deze oliën waardoor ze 'oneetbaar' zijn voor huisstofmijt. Deze kunnen dus niet meer overleven in uw stoel en zullen daardoor verdwijnen. Deze behandeling moet vervolgens elke paar maanden herhaald worden.

Ontgeuren

Huisdieren brengen een ongelooflijke hoeveelheid gezelligheid, maar ook enkele ongemakken. Deze hebben meestal betrekking op uw stoelen en vloer. Wilt u nare geurtjes die zijn ontstaan door huisdieren laten verwijderen? Dan hebben wij daarvoor een uitstekende ontgeurbehandeling.

Offerte aanvragen voor het reinigen van uw stoelen

Stoelen of eetkamerstoelen laten reinigen? Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag direct uw offerte aan of bel ons voor een advies op maat. Wij staan graag voor u klaar.

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur 

en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

bottom of page