top of page
Bureaustoelen Reinigen

Bureaustoelen Reinigen

10.000 tevreden klanten

15+ jaar ervaring

30 dagen tevredenheidsgarantie

De bureaustoelen op uw kantoor zien er niet meer uit?

Waarschijnlijk laat u uw kantoor wekelijks of zelfs dagelijks schoonmaken en stofzuigen. Een frisse werkomgeving is immers belangrijk om uw medewerkers gezond en tevreden te houden. Maar wat denkt u van de bureaustoelen op kantoor? In een zeldzaam geval wordt daar eens een stofzuiger overheen gehaald, maar in veruit de meeste gevallen worden bureaustoelen nóóit schoongemaakt. Die taak staat simpelweg meestal niet op het lijstje van de schoonmaakdienst.

 

Broodkruimels, huidschilfers, huidvet en ander vuil stapelt zich in de loop van de tijd op in de stof van uw bureaustoelen. Belangrijk dus om ook deze regelmatig te laten reinigen!

Bureaustoelen Reinigen

Offerte aanvragen voor het laten reinigen van bureaustoelen. Of bel voor advies naar: 085 016 1386

Onze werkwijze voor het reinigen van bureaustoelen?

Wij reinigen bureaustoelen door middel van de sproei-extractiemethode. Dat houdt in dat wij water met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel onder hoge druk inspuiten in de stof en het vervuilde water direct afzuigen met een vacuüm. Zichtbaar én onzichtbaar vuil wordt op deze manier verwijderd, wat deze methode onze absolute favoriet maakt. Uiteraard reinigen wij armleuningen ook grondig!

Bureaustoelen worden toch niet zo vies?

Wanneer er vlekken op een stoel aanwezig zijn, dan stoort men zich daar snel aan. We krijgen dan een telefoontje met de vraag of wij de vlek uit de stoel kunnen verwijderen. En natuurlijk kunnen we dat. Maar wat denkt u van al het ingetrokken vuil? Onzichtbaar vuil is een groter probleem als het gaat om bureaustoelen dan een vlek! Ook huisstofmijten vinden bureaustoelen fijn vanwege de hoeveelheid voedsel die zij daar kunnen vinden. Wij raden dan ook aan om bureaustoelen regelmatig op professionele wijze te laten reinigen, zodat bacteriën en huisstofmijten geen kans krijgen.

Uw bureaustoelen zelf onderhouden

 • Wij adviseren om uw bureaustoelen zelf direct te reinigen wanneer en vloeistof of voedsel is gemorst. Ingedroogde vlekken zijn lastiger te reinigen, dus wees er snel bij. Voor het reinigen van bureaustoelen kunt u het beste James Interieurreiniger gebruiken.

 • Het is raadzaam om de bureaustoelen op uw kantoor elke één á twee jaar professioneel te laten reinigen om onzichtbaar vuil te laten verwijderen. U zorgt daarmee niet alleen voor een schone werkomgeving, u verlengt ook de levensduur van uw bureaustoelen.

 • Het aanbrengen van onze Eco-vezelbeschermer zorgt ervoor dat vuil en vet minder kans krijgen om in te trekken. Ook vloeistoffen dringen minder makkelijk in de stof door.

Bureaustoelen reinigen

Offerte voor het reinigen van bureaustoelen aanvragen. Liever eerst telefonisch advies? Bel: 085 016 1386

Voordelen van Sowieso Schoon Zakelijk | Reinigen van bureaustoelen

Een goede band met onze klanten vinden wij belangrijk. We staan voor u klaar voor het reinigen van bureaustoelen, maar ook voor andere zaken zoals het reinigen van banken, vaste tapijten en vloerkleden. Onze vakspecialisten staan voor u klaar en kunnen u uitgebreid adviseren over materialen en reinigingsmethoden.
 

 • Deskundige medewerkers

 • 24-uurs noodgevallen service

 • Een afspraak wanneer het ú uitkomt.

 • Vaste tarieven zodat u weet waar u aan toe bent

 • Voorrijkosten en materiaalkosten zijn inbegrepen

 • Droogtijd bureaustoel: ca. 6 uur

 • Wij gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke producten die veilig zijn voor mens, dier en natuur

 • 30-dagen Tevredenheidsgarantie

Wat zeggen onze klanten
Reviews

Gratis Online Offerte of Advies voor bureaustoelreiniging

Wanneer wij een offerte voor u uitbrengen voor het reinigen van bureaustoelen, dan zijn de voorrijkosten en de materiaalkosten inbegrepen in de prijs per bureaustoel. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Natuurlijk informeren wij u uitgebreid over onze aanpak en planning, en kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Wij staan voor u klaar! Bel voor meer informatie naar 085 016 1386 of vraag meteen uw offerte aan.

bottom of page