top of page
Bioscoop en theaterstoelen professioneel gereinigd

Theaterstoelen reinigen

10.000 tevreden klanten

15+ jaar ervaring

30 dagen tevredenheidsgarantie

Theaterstoelen laten reinigen

U wilt uw gasten ontvangen en een goede indruk maken? Alles valt of staat met hygiëne. Een stoel met vlekken, daar wil niemand plaatsnemen. Maar ook stoelen waar geen vlekken op zitten zijn vaak vervuild door huidvetten, huidschilfers en kruimels. Het is daarom belangrijk dat u bioscoopstoelen en theaterstoelen regelmatig op professionele wijze laat reinigen. Zo zorgt u voor écht schone stoelen die niet alleen hygiënisch zíjn, maar uw theater of bioscoopzaal ook een nette uitstraling bezorgen.

 

Bij Sowieso Schoon werken we met de zogenaamde 'sproei-extractie methode'. Dit is een dieptereinigingsmethode die uitermate geschikt is voor bioscoopstoelen en theaterstoelen. Deze methode verlengt bovendien de levensduur van uw stoelen.

Offerte aanvragen voor dieptereiniging theaterstoelen of bioscoopstoelen. Wilt u advies over het reinigen van theaterstoelen? Bel dan: 085 016 1386

Waarom Sowieso Schoon dé specialist is voor reiniging van theaterstoelen en bioscoopstoelen:

Wij staan in nauw contact met de branche en hebben een uitgebreid netwerk dat bestaat uit facilitair managers, toneelmeesters en directeuren van theaters en bioscopen. Hierdoor weten wij wat belangrijk is en waar de behoefte van de markt ligt. Hier spelen we op in door een passend aanbod en uitstekende service te bieden.

Zo houden we rekening met werktijden, maar ook met materialen en reinigingsproducten. Denk bijvoorbeeld aan de benodigde reinigingsmiddelen, materialen en de brandvertragende werking ervan. Want hoe is het gesteld met de brandvertragende werking na zo'n dieptereiniging? Voor de branche is het zeer belangrijk dat zij hierin een weloverwogen beslissing nemen en werken met een partij met verstand van zaken. Sowieso Schoon biedt altijd een onderhoudsadvies op maat.

Wij werken met de beste reinigingsmiddelen

Wij werken onder andere met James, fabrikant van interieurreinigingsproducten. Wij kennen het assortiment als geen ander en weten precies welk middel we in welke situatie moeten gebruiken.

James is een gevestigde partij die al meer dan 100 jaar werkt aan specialistische reinigingsmiddelen. Met een eigen laboratorium blijven ze nieuwe producten ontwikkelen aan de hand van wensen en eisen uit -onder andere- de theaterbranche.

Theaterstoelen en bioscoopstoelen onderhouden

 • Wij adviseren voor de dagelijkse reiniging van theaterstoelen, de stoelen dagelijks te stofzuigen. Hierdoor voorkomt u dat slijtage wordt veroorzaakt door achtergebleven vuil. Bovendien zitten uw gasten lekkerder in een stoel zonder kruimels!

 • Om huidvetten en ingetrokken vuil te verwijderen adviseren we een jaarlijkse dieptereiniging door middel van de sproei-extractiemethode. Hiermee verwijderen we zichtbaar en onzichtbaar vuil uit uw stoelen. Uiteraard worden bij een dieptereiniging niet alleen de stof, maar ook de armleuningen goed gereinigd.

 • Wij adviseren om uw theaterstoelen iedere twee jaar te voorzien van onze Eco-vezelbeschermer. Hiermee voorkomt u dat vuil en vloeistoffen in kunnen trekken in uw stoelen. De vezelbeschermer sluit de vezels als het ware waardoor vuil moeilijk kan binnendringen.

Bioscoop-theaterstoelen reinigen

Offerte aanvragen voor reiniging van theaterstoelen. Bel voor advies: 085 016 1386

Sowieso Schoon Zakelijk | Reiniging van bioscoop- en theaterstoelen

Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één. Wanneer wij uw pand verlaten willen wij dat u 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom bieden wij een 30-dagen tevredenheidsgarantie. Maar er zijn meer voordelen aan werken met Sowieso Schoon:

 • Onderhoudsplan op maat, gericht op uw theater of bioscoop

 • Wij snappen de branche en leveren de service die voor uw organisatie van belang is (denk aan brandveiligheid)

 • 24-uurs noodgevallen service

 • We werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

 • We rekenen een vast tarief per theaterstoel

 • Voorrijkosten en materiaalkosten zijn inbegrepen in de prijs per stoel

 • Wij communiceren helder en maken duidelijke afspraken zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 • Wij verlaten uw pand pas als u blij bent met het resultaat!

Reviews van onze klanten, Hier zijn wij stuk voor stuk super trots op!
Reviews

Offerte voor reinigen theaterstoelen en bioscoopstoelen

Wij houden niet van onverwachte kosten. U vast ook niet! Daarom is onze offerte glashelder en krijgt u alles van ons op een rijtje. De datum dat we langskomen, het aantal stoelen en de prijs. Natuurlijk informeren wij u vooraf over onze werkwijze en materialen. Ook eventuele andere afspraken die we maken zetten we in onze offerte. Op die manier weet u zeker dat wij weten wat ons te doen staat!

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, of bel 085 016 1386.

bottom of page