top of page
Tapijt laten reinigen

Tapijt laten reinigen?

Uw tapijt laten reinigen zodat deze weer stralend en fris is?

Wij reinigen uw tapijt grondig en verwijderen vlekken. Én: we beschermen uw tapijt met een speciale vezelbeschermer. Zo krijgt vuil en vocht geen kans.

Tapijtreiniging bij Sowieso Schoon

Door uw tapijt regelmatig te onderhouden verlengt u de levensduur ervan. Een grondige tapijtreiniging is natuurlijk méér dan een paar keer per week stofzuigen. Een goede reiniging is er één die vocht en vuil losmaakt, afvoert én uw tapijt beschermt tegen intrekkend vocht en vuil. Bij Sowieso Schoon werken we volgens de sproei-extractiemethode, waarmee we vuil losweken en direct afvoeren met een vacuüm. Zo verwijderen we bacteriën, vlekken en geurtjes. Uw tapijt oogt snel weer als nieuw!

U kunt ook bij ons terecht voor het reinigen van meubels, vloerkleden en matrassen.

Waarom Sowieso Schoon?

  • Onze 5-sterren reviews spreken voor zich! Bekijk ze hier.

  • Wij bieden altijd een zeer scherpe prijs

  • U betaalt geen voorrijkosten

  • Wij gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

  • Onze vakmensen zijn speciaal opgeleid en kennen de reinigingsmiddelen en machines als geen ander

  • Wij bieden u een 30-dagen tevredenheidsgarantie

tapijt aan het reinigen

Liever telefonisch advies door één van onze specialisten? Bel dan 085 016 1386

30-Dagen tevredenheidsgarantie

Bent u niet tevreden over het resultaat van de tapijtreiniging? Dat is heel vervelend. Wij komen in zo'n geval graag net zo vaak bij u terug als nodig is om de klus naar wens af te ronden. Natuurlijk is dat kosteloos. Kunnen wij het probleem niet voor u oplossen? Dan krijgt u zonder problemen uw geld terug.

Werkwijze tapijt laten reinigen

Wij vinden het belangrijk om duidelijkheid te bieden aan onze klanten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Wanneer u uw tapijt wilt laten reinigen, dan gaan we als volgt te werk:

1

We ontvangen uw offerte aanvraag voor tapijtreiniging

U kunt uw offerte aanvragen via onze website of telefonisch via 085 016 1386. In de offerte komen alle belangrijke details te staan, zoals de prijs, de datum, de methode die we gaan gebruiken en met welke reinigingsmiddelen we zullen werken.

2

We komen langs voor een gratis proefreiniging en inspectie

Gaat u akkoord met onze offerte, dan maken we een afspraak om bij u langs te komen. Onze specialist bekijkt uw tapijt en zal een stukje proef reinigen. Als hij of zij een uitdaging tegenkomt waardoor reiniging niet of nauwelijks mogelijk is, dan wordt u dat direct verteld.

Wanneer het resultaat van de proefreiniging naar tevredenheid is, dan gaat de specialist direct verder met reinigen. Is het resultaat niet naar wens, dan zullen wij vertrekken. U betaalt geen voorrijkosten of materiaalkosten. Deze nemen wij voor onze rekening.

3

Voorbehandeling

Indien nodig zullen wij het tapijt vernevelen met een geschikt voorreinigingsproduct. Deze zorgt ervoor dat vuil losweekt. Bij sommige tapijten zullen wij deze voorbehandeling ook inwrijven met een microvezeldoek of -borstel.

4

Dieptereiniging tapijt

Door middel van de sproei-extractiemethode wordt er warm water in het tapijt gespoten. Dit gebeurt onder hoge druk, waardoor vuil direct loskomt. Met een vacuüm wordt het vuil direct afgevoerd. Deze methode is de meest effectieve methode die wordt toegepast voor tapijtreiniging, in binnen- en buitenland.

dieptereiniging tapijt
5

Extra vlekkenbehandelingen

In de meeste gevallen verdwijnen alle vlekken met de sproei-extractiemethode. Echter, in sommige gevallen zijn de vlekken zo hardnekkig dat er meerdere vlekkenbehandelingen nodig zijn. We informeren u graag over de mogelijkheden als dit aan de hand is. Ook is het zo dat in uiterst zeldzame gevallen de kleur van de vezel is aangetast. Daar helpt helaas niets tegen, ook geen uitgebreide vlekkenbehandeling.

6

Controle en inspectie

Na afloop controleert u het werk van onze specialist. Ziet u nog vuil, dan kunt u dit direct aangeven. We zullen het dan ook meteen voor u oplossen.

7

Extra optie: vezelbeschermer

Indien u dat wenst kunnen wij voor u een vezelbeschermer aanbrengen. Deze spray zorgt ervoor dat de vezels in uw tapijt water en vuil zullen afstoten. Hierdoor ontstaan er minder snel nieuwe vlekken en kunt u ongelukjes zelf opruimen.

Liever telefonisch advies door één van onze specialisten? Bel dan 085 016 1386

Vezelbeschermer, 100% ecologisch en veilig

Koopt u een nieuw tapijt, dan is deze meestal voorzien van een beschermende laag. Dit beschermende laagje verdwijnt in de loop van de tijd, waardoor de kans op vlekken en ingetrokken vuil toeneemt. Om te zorgen dat uw tapijt zijn goede staat behoudt, kunt u een vezelbeschermer laten aanbrengen. Dit is een spray die zorgt dat de vezels van uw tapijt vuil en vocht moeilijker kunnen opnemen. Hierdoor krijgen vlekken geen kans.

De vezelbeschermer die wij gebruiken is 100% milieuvriendelijk en helemaal veilig voor uw kinderen en huisdieren.

Wilt u uw tapijt langer mooi houden? Kies dan voor onze vezelbeschermer!

  • Makkelijk zelf vlekken schoonmaken

  • Verleng de levensduur van uw tapijt

  • Voorkomt permanente vlekken en vervuiling

  • 100% ecologisch. Uw kinderen spelen veilig op de grond

De reacties van onze klanten, daar zijn we trots op!
Anker 1

Extra opties voor tapijtreiniging bij Sowieso Schoon

Wij bieden enkele aanvullende opties aan bij onze tapijtreinigingsservice. Geef gerust aan bij uw offerte of u hiervan gebruikt wilt maken.

Ecologische vezelbeschermer

Een beschermend laagje dat de levensduur van uw tapijt verhoogt en vuil en vocht afstoot. Hierdoor ontstaan geen permanente vlekken en kunt u in de meeste gevallen een ongelukje zelf schoonmaken zonder blijvende vlek.

Tapijtreiniging voor mensen met een huisstofmijtallergie

Wij gebruiken bij deze behandeling een reinigingsmiddel dat essentiële oliën bevat. Huidschilfers worden doordrenkt met de olie en zijn daardoor niet meer eetbaar voor mijten. Deze verdwijnen dus snel omdat zij niet meer gevoed worden.

Ontgeuren

Wanneer u huisdieren heeft dan kan het zijn dat uw tapijt na verloop van tijd niet meer zo fris ruikt. Ongelukjes, of een wandeling in de regen kan zorgen voor nare geurtjes die ook blijven hangen. Deze ontgeur-behandeling biedt dan uitkomst. Uw tapijt zal weer lekker fris ruiken.

Offerte voor tapijtreiniging

Wilt u uw tapijt laten reinigen? Vraag dan direct uw offerte aan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via 085 016 1386. Onze specialisten staan graag voor u klaar om u te adviseren.

bottom of page