top of page
Gordijnen hangen schoon en fris aan de rails

Gordijnen Reinigen

10.000 tevreden klanten

15+ jaar ervaring

30 dagen tevredenheidsgarantie

Rail gordijnen laten reinigen

Voor veel gordijnen geldt dat ze door de wasmachine beschadigen, krimpen, kreukelen of verkleuren. Zeker wanneer gordijnen voor de eerste keer worden gewassen kunnen ze er nog wel eens anders uitkomen dan dat u in gedachten had. Voor vitrages geldt dat ze door de wasmachine beschadigen en niet alleen lelijk kunnen worden, ze kunnen door de trommel ook daadwerkelijk kapotgaan.

Wij reinigen gordijnen en vitrages daarom terwijl ze aan de rail hangen.

Vraag nu uw gratis offerte aan voor het reinigen van uw gordijnen. Of bel voor advies naar: 085 016 1386

Werkwijze reiniging gordijnen:

Wanneer wij bij u op locatie komen voor het reinigen van uw gordijnen gaan wij als volgt te werk:
 

 1. We maken uw gordijnen stofvrij en zorgen dat er geen vuiltjes zoals insecten of stofplukken meer in uw gordijnen hangen.

 2. Met een speciaal vlekkenbehandelingsmiddel in combinatie met de sproei-extractiemethode verwijderen wij eventuele vlekken. Dit doen we allemaal terwijl uw gordijnen aan de rail hangen.

 3. We verfrissen uw gordijnen met het product van James. Hiermee ontdoen we uw gordijnen van eventuele achtergebleven geurtjes. Het geheel ruikt zo weer heerlijk fris!

Het voordeel van gordijnen aan de rail laten reinigen

Als u zeker wilt weten dat u uw gordijnen direct weer kunt gebruiken, dan is de 'aan de rail' methode een uitkomst. De gordijnen hoeven met deze methode logischerwijs niet verwijderd te worden en zijn ook direct na reiniging weer bruikbaar. Een ander groot voordeel van deze methode is dat gordijnen niet krimpen wanneer ze aan de rail gereinigd worden.

Gordijnen onderhoudsadvies

 1. Wij raden het aan om vlekken zo snel mogelijk zelf te verwijderen met James Interieurreiniger en water. Wanneer een vlek nog niet ingedroogd is, kan deze vaak nog makkelijk verwijderd worden.

 2. Verder is het advies om elke één tot twee jaar uw gordijnen helemaal stofvrij te maken en daarna professioneel te laten reinigen door middel van de sproei-extractiemethode.

 3. Het is mogelijk om gordijnen te voorzien van een beschermlaagje dat vuil en stof tegenhoudt. Hierdoor krijgen geurtjes ook minder kans.

Gordijnen reinigen

Gratis Offerte voor reiniging van uw gordijnen aanvragen. Bel voor advies 085 016 1386

Hierom kiest u voor Sowieso Schoon

 • Vakspecialisten op het gebied van reiniging van gordijnen, meubels en tapijt

 • Milieuvriendelijke producten: verantwoord voor mens, dier en natuur

 • Wij maken een afspraak met u wanneer het ú uitkomt

 • Bij noodgevallen bieden wij een 24-uurs service

 • Uw gordijnen blijven gewoon aan de rail hangen

 • De droogtijd is ca. 4 uur

 • Wij bieden u een 30-dagen tevredenheidsgarantie

 • Een vast tarief per vierkante meter gordijn

Sowieso Schoon zakelijk | gordijnen laten reinigen

Wij vinden een goede relatie met onze klanten belangrijk. Kiest u voor Sowieso Schoon zakelijke reiniging van gordijnen, dan kunt u rekenen op vakkundig advies en een professionele aanpak. Onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied en hebben veel kennis van materialen, reinigingsmethodes en reinigingsmiddelen.

Wilt u weten wat andere klanten van onze dienstverlening vinden?

Wilt u weten wat andere klanten van onze dienstverlening vinden?
Reviews

Gordijnen laten reinigen zakelijk, vraag nu uw offerte aan

Vraag uw offerte aan voor het reinigen van uw gordijnen.

Onverwachte kosten zijn erg vervelend en daar willen wij u dus niet mee opzadelen. Daarom zijn bij ons de voorrijkosten en materiaalkosten inbegrepen in onze vierkante meterprijs. In uw offerte ziet u precies om hoeveel vierkante meters het gaat en welke prijs wij daarvoor rekenen. Ook informeren wij u uiteraard goed over onze werkwijze en bevestigen wij de datum waarop wij een afspraak hebben gemaakt.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

bottom of page