top of page
Matras laten reinigen

Matras reinigen Kampen?

Uw matras laten reinigen?
Wij verwijderen vuil, vlekken én bacteriën.

Ligt uw matras nog prima, maar ziet deze er niet zo fris meer uit? Of wilt u voorkomen dat bed wantsen en mijten uw matras bevuilen?

Wij reinigen matrassen in Kampen en omgeving

Onze reinigingsmethode voor matrassen bestaat uit het werken met UVC-licht, trillingen en de sproei-extractiemethode. Door deze combinatie behalen we een optimaal resultaat en zijn we in staat om 99% van het vuil uit uw matras te verwijderen.

Nog meer redenen om uw matras te laten reinigen bij Sowieso Schoon, 

omgeving Kampen:

  • Snel ter plaatse.

  • 30-Dagen tevredenheidsgarantie.

  • Vuil en bacteriën worden gedood en verwijderd.

  • Onze specialisten weten raad met vlekken, vastzittend vuil en beschikken over de machines en middelen die nodig zijn om uw matras mooi schoon en helemaal hygiënisch te maken.

  • Uw matras kan weer 'ademen' na het reinigen. Dat houdt uw matras fris, maar het is ook beter voor uw gezondheid!

Vraag nu een offerte aan bij Sowieso Schoon, matrasreiniging Kampen en omstreken

Hoe vaak u uw bed ook verschoont en of u nou katoenen beddengoed gebruikt of niet, uw matras is een magneet voor vuil en vocht. Een matras wordt vaak dagelijks gebruikt waardoor er na verloop van tijd vlekken ontstaan. Vocht door bijvoorbeeld zweten kan vlekken veroorzaken en bij een slechte luchtcirculatie in het matras kunnen schimmels ontstaan.

Daarnaast zijn vuile matrassen de favoriete woonplaats van huisstofmijten. Belangrijk dus dat u uw matras regelmatig laat reinigen. Zo zorgt u dat uw matras de lucht goed blijft circuleren en voorkomt u dat huisstofmijten vervelende irritaties veroorzaken.

Vraag meteen uw offerte aan voor het reinigen van uw matras.

Naast matras reinigen zijn we ook gespecialiseerd in

Professionele Matrasreinigsmachine staat op een luxe matras
Bed staat er schoon en fris bij na een professionele reiniging van sowieso schoon
Matras reinigen - Huisstofmijt wordt uit het matras gezogen
Matras reinigen

Nieuw matras kopen of uw matras laten reinigen?

Overweegt u een nieuw matras aan te schaffen omdat deze vies is geworden, maar ligt uw matras nog prima? Wacht dan met het kopen van een nieuw matras en laat uw matras reinigen. Uw matras is weer als nieuw als wij langs zijn geweest.

Uw matras laten reinigen scheelt u veel geld, want een nieuw matras kopen is een duur grapje. Door uw matras professioneel te laten reinigen voorkomt u hoge kosten en u slaapt weer heerlijk op een fris en vlekvrij matras.

Uw matras weer als nieuw door dieptereiniging

De specialisten bij Sowieso Schoon hebben uitgebreide kennis van dieptereiniging van diverse stoffen, materialen en matrassoorten. Doordat wij daarnaast beschikken over innovatieve apparatuur én doordat we verschillende effectieve methodes combineren (UVC-licht met sproei-extractie) kunnen we een fantastisch resultaat bereiken. Wij brengen uw matras terug in (nagenoeg) de originele schone staat waarin deze verkeerde toen u 'm uit de verpakking haalde!

 

Ultieme dieptereiniging voor matrassen: UVC-licht in combinatie met de sproei-extractiemethode.

UVC-licht met het POTEMA®-systeem

Wij werken met een UV-lichtsysteem voor het reinigen van matrassen, namelijk met het POTEMA®-systeem. Deze vorm van dieptereiniging werkt met hoogfrequente trillingen. Vastzittend en ingetrokken vuil zoals huidschilfers en mijten wordt losgetrild, waarna het wordt verpulverd. Met een vacuüm wordt het vuil vervolgens afgezogen.

Het UVC-licht zorgt ervoor dat de losgetrilde micro-organismen gedood worden. Zo wordt voorkomen dat virussen, schimmels en bacteriën zich kunnen vermenigvuldigen. UVC-licht is uitermate geschikt voor desinfectie. Dat is dan ook de reden dat deze matras reinigingsmethode veel in de gezondheidszorg wordt toegepast.

Bij Sowieso Schoon beschikken we over diverse machines waardoor we ieder matras kunnen reinigen

Sproei-extractiemethode

De sproei-extractiemethode houdt in dat wij onder hoge druk water met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel inspuiten in uw matras, waardoor onzichtbaar en vastzittend vuil loskomt. Het vervuilde water wordt direct weer afgezogen met een vacuüm. Veel vlekken verdwijnen hierdoor als sneeuw voor de zon.

Is het resultaat onverhoopt toch niet helemaal naar wens, dan komen wij gratis nogmaals bij u langs om het probleem op te lossen.

Innovatieve en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

Wij hebben speciale middelen om vlekken uit uw matras te verwijderen. We gebruiken hiervoor middelen van innovatieve en milieuvriendelijke merken.  

30-Dagen Tevredenheidsgarantie

Wij weten precies welk middel en welke machine we voor ieder oppervlak moeten gebruiken voor het beste resultaat. Daarom durven wij u altijd en 30-Dagen tevredenheidsgarantie te geven. En krijgen we het probleem toch niet helemaal opgelost, dan krijgt u uw geld terug. Zonder vervelende discussies, formulieren en vragen!

Matras reinigen
Matras reinigen
Matras word behandeld met een anti

Matrasreiniging Kampen door Sowieso Schoon

Onze reinigingsspecialisten hebben inmiddels duizenden matrassen gereinigd met de UVC- en sproei-extractiemethode. In veel zorginstellingen, ziekenhuizen en wooncomplexen slapen mensen op schone, frisse matrassen die gereinigd zijn door Sowieso Schoon!

800+ 5-sterren Google reviews

Onze reviews lezen? Klik dan op deze link.

Matras laten reinigen in Kampen en omstreken?

Om uw matras te laten reinigen in Kampen e.o. neemt u vrijblijvend contact op met Sowieso Schoon. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te adviseren of om een offerte voor u te maken.

Bel voor advies 038 202 4023

of vraag meteen uw offerte aan en ontvang 10% korting!

matras laten reinigen Kampen

✅ Zeer scherpe prijs.

✅ We zijn snel ter plaatse.

✅ Onze mensen zijn specialisten met uitgebreide kennis van diverse materialen, stoffen, machines en reinigingsmiddelen.

✅ We berekenen geen voorrijkosten.

✅ Wij werken met milieu-, dier- en mensvriendelijke producten.

✅ U krijgt altijd een 30-Dagen tevredenheidsgarantie.

Hierom kiest u voor Sowieso Schoon,

Bank laten reinigen
Meubelreiniging

Contact

info@sowiesoschoon.nl

085 016 1386

WhatsApp

KvK: 80115330

BTW: NL003395718B13

IBAN: NL91 RABO 0358 0509 28

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

09:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 16:00 uur

Zondag en na 18:00 uur

Op afspraak

  • Facebook
  • Instagram
  • Sowieso schoon

Sowieso Schoon is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van meubelreiniging, tapijtreiniging en matrasreiniging. Voor particulieren reinigen wij op locatie in de volgende provincies: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord Brabant. *met uitzondering van de waddeneilanden.

Zakelijk zijn wij werkzaam in heel Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Brabant, Limburg, en Zeeland.

bottom of page