top of page
Vast tapijt reinigen.png

Tapijt reinigen Groningen

Professionele tapijtreiniging in Groningen

Ligt uw tapijt al een tijdje en wilt u deze eens lekker laten opfrissen? Of is er wellicht een glas wijn gevallen en zit er daardoor een lelijke vlek in uw tapijt? Misschien heeft u huisdieren en wilt u uw tapijt weer lekker fris hebben? Bij Sowieso Schoon kunt u terecht voor tapijt reiniging in de regio Groningen.

Wilt u dat er snel iemand langskomt? Bel dan meteen 085 016 1386, of neem contact op via het contactformulier.

Bij Sowieso Schoon bent u aan het juiste adres voor het laten reinigen van uw mooie tapijt. Of het nu gaat om vloerbedekking of een design vloerkleed, wij reinigen uw tapijt grondig én veilig. Zo beschadigt uw tapijt niet door de reiniging, maar ziet deze er na de behandeling wel weer als nieuw uit.

Wij zijn specialist in het reinigen van tapijten, maar ook voor het reinigen van meubels zoals bankstellen, fauteuils en bureaustoelen kunt u terecht bij Sowieso Schoon.

Tapijt laten reinigen bij Sowieso Schoon, alleen maar voordelen voor u:

  • 30 dagen tevredenheidsgarantie op tapijtreiniging en vloerbedekkingreiniging

  • Géén voorrijkosten

  • Ervaren specialisten

  • Veilige producten en methoden

  • Altijd een scherpe offerte!

30 Dagen tevredenheidsgarantie op tapijtreiniging

Wanneer wij uw tapijt schoonmaken, dan gaan we zeer zorgvuldig te werk. Onze specialisten hebben veel ervaring met verschillende stoffen en materialen en weten precies welke middelen ingezet moeten worden om uw vloerkleed of vloerbedekking weer fris en vlekvrij te maken. Voor ons staat één ding voorop: dat u tevreden bent wanneer wij weer vertrekken. Daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie op tapijtreiniging.

Review anker

Blije klanten

Tapijt laten reinigen zónder chemicaliën?

We gebruiken enkel hoogwaardige reinigingsmiddelen van de merken James en Prochem. Deze middelen bevatten geen gevaarlijke chemicaliën waardoor u uw kleine kinderen of huisdieren met een gerust hart weer kunt laten spelen en kruipen op uw gereinigde tapijt.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen waarbij we met zwaarder geschut te werk moeten gaan om vervelende vlekken uit uw tapijt te verwijderen. Op zo’n moment overleggen wij altijd met u.

Een kostbaar tapijt laten reinigen?

Ook voor het reinigen van dure tapijten draaien wij onze hand niet om. Uiteraard gaan wij uiterst voorzichtig om met uw kleed of tapijt en wij zullen er alles aan doen om deze compleet op te frissen en te ontdoen van vieze vlekken. Dat geldt voor hele kostbare, maar ook voor minder kostbare tapijten.

10% korting op tapijtreiniging bij Sowieso Schoon

Wanneer u nu uw offerte aanvraagt, ontvangt u 10% korting op het offertebedrag. Vul bij uw aanvraag deze kortingscode in: Superschoon.

Kwaliteit en veiligheid voorop

Wanneer u uw vloerbedekking of vloerkleed wilt laten reinigen, dan wilt u natuurlijk zéker weten dat er geen schade ontstaat aan het materiaal. Of nog erger: dat er letsel ontstaat bij uw kinderen of huisdieren.

Onze tapijtreinigingspecialisten hebben vele jaren ervaring en werken uitsluitend met veilige en biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. Hierdoor kunnen wij veilig gebruik garanderen.

Wij werken met producten die door Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging goedgekeurd zijn. Deze producten zijn biologisch afbreekbaar én veilig voor mensen en huisdieren.

Tapijt laten reinigen, onze werkwijze is glashelder:

U zoekt een specialist die op een veilige manier uw tapijt komt reinigen? Bij Sowieso Schoon gaan we als volgt te werk:

U vraagt een offerte aan

U kunt uw offerte aanvragen via onze website of bellen naar 085 016 1386. Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. In uw offerte-aanvraag geeft u duidelijk aan om wat voor tapijt het gaat. We ontvangen graag zoveel mogelijk informatie. Des te beter kunnen we u helpen!

Wilt u gebruik maken van onze actiecode? Vul deze dan in bij uw offerteaanvraag: Superschoon

2

We komen ter plaatsen om te kijken

Bent u tevreden met onze offerte? Dan komen wij graag bij u langs om een voorinspectie uit te voeren. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat we alle juiste materialen meenemen wanneer we de reiniging komen uitvoeren.

3

Proef stukje

Daarna komen we bij u langs om een proefstukje te reinigen. U kunt zo het resultaat vooraf beoordelen. Wordt u er blij van? Dan gaan we door naar stap 4! Bent u toch niet happy met het resultaat? Dan hoeft u geen kosten te betalen.

4

Voorbehandeling van uw tapijt

Wij zetten onze werkzaamheden voort met een voorbehandeling. Hiervoor gebruiken we uiteraard de meest geschikte producten voor uw tapijt.

5

Uw tapijt wordt diep gereinigd

Na de voorbehandeling krijgt uw tapijt een dieptereiniging. Vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon, bacteriën en geurtjes worden de das om gedaan. We zorgen natuurlijk dat er geen reinigingsmiddelen achterblijven.

6

Vlekbehandeling tapijt

Het kan voorkomen dat uw tapijt of vloerbedekking hardnekkige vlekken bevat. Deze behandelen wij met speciale middelen, waardoor ze in de meeste gevallen gewoon verdwijnen. Echter, soms komt het voor dat vlekken de vezel erg hebben aangetast, waardoor vlekverwijdering onmogelijk wordt. In zo’n geval bespreken wij dit met u, zodat u weet waar u aan toe bent.

7

Beschermen van de stof

Wij brengen een beschermende spray aan op uw tapijt. Vloeistoffen krijgen door deze spray geen of weinig kans om in de stof te trekken. Zo kunt u eventuele ongelukjes met bijvoorbeeld een glas drinken, zelf verwijderen zonder dat er opnieuw vlekken ontstaan.

8

Eindinspectie

Natuurlijk hopen wij dat u blij bent met het resultaat. Bij de eindinspectie inspecteren wij het tapijt nog eens goed, en kijkt u natuurlijk ook naar het resultaat van de reiniging.

1

5-sterren reviews

Al veel klanten gingen u voor op het gebied van meubel- en tapijtreiniging in Groningen. Bekijk onze reviews om te zien hoe tevreden onze klanten zijn!

Tapijt laten reinigen? Sowieso Schoon Groningen

Vraag meteen uw offerte aan. Deze ontvangt u binnen 24 uur. Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met zaterdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

Tapijtreiniging Groningen

Contact

info@sowiesoschoon.nl

085 016 1386

WhatsApp

KvK: 80115330

BTW: NL003395718B13

IBAN: NL91 RABO 0358 0509 28

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

09:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 16:00 uur

Zondag en na 18:00 uur

Op afspraak

  • Facebook
  • Instagram
  • Sowieso schoon

Sowieso Schoon is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van matrasreiniging, tapijtreiniging en meubelreiniging. Voor particulieren reinigen wij op locatie in de volgende provincies: Groningen, Friesland*, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland*, Gelderland en Utrecht. *met uitzondering van de waddeneilanden.

Zakelijk zijn wij werkzaam in bijna heel Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant.

bottom of page