top of page
vast tapijt reinigen.webp

Specialist in tapijt reinigen Zwolle

Uw tapijt laten reinigen? Wij werken volgens professionele methoden en werken met veilige producten.

Bel voor advies 085 016 1386, of vraag meteen uw offerte aan en ontvang 10% korting!

Sowieso Schoon is dé specialist in het reinigen van tapijt, vloerbedekking en andere meubels. Wij gebruiken de nieuwste technieken, apparatuur en reinigingsmiddelen waardoor uw tapijt en vloerbedekking weer als nieuw is! Bovendien zorgen wij ervoor dat uw tapijt niet beschadigt door het reinigen.

Naast de reiniging van vast tapijt en vloerkleden, kunt u ook bij ons terecht voor het reinigen van uw trapbekleding, bureaustoelen, fauteuils, vloerkleden, eetkamerstoelen, autobekleding, caravan en camper kussens en nog veel meer.

Sowieso Schoon in Zwolle. Voor een veilige en grondige reiniging van uw tapijt.

Wat wij eerst doen is het beoordelen van uw tapijt om zo de beste reinigingsmethode te bepalen. Vervolgens doen we een gratis proef reiniging zodat u kunt beoordelen of onze professionele reiniging voldoet aan uw verwachting. Bevalt het resultaat? Dan gaan wij verder met het reinigen van uw tapijt. Bevalt het resultaat u niet? Dan bent u geen kosten aan ons verschuldigd. Wij vinden tevreden klanten belangrijk!

Woont u in de omgeving van Zwolle? Dan betaalt u bij Sowieso Schoon geen voorrijkosten.

Onze reviews

Onze ervaren specialisten hebben duizenden vierkante meters tapijt gereinigd, met tevreden en blije klanten als resultaat. Hieronder vindt u een aantal reacties van onze klanten die hun tapijt lieten reinigen bij Sowieso Schoon.

Tapijt-reinigen-voor.jpg
tapijt-reinigen-tijdens.jpg
tapijt-reinigen-na.jpg
Review anker

Meubels laten reinigen

Bij Sowieso Schoon kunt u ook terecht voor het reinigen van bankstellen, eetkamerstoelen, bureaustoelen, matrassen en andere meubels. Geen opdracht is ons te gek, wij zullen er alles aan doen om ook u achter te laten met een glimlach! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

bank schoon maken.jpg

Uw tapijt laten reinigen, mét korting!

Uw tapijt laten reinigen? Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!

Wilt u uw tapijt laten reinigen? Bij Sowieso Schoon geven wij u graag een leuke korting. Vraag een offerte aan via deze link. Dan bespaart u 10% op het offertebedrag!. Vul bij uw aanvraag de code 'SUPERSCHOON' in de beschrijving om gebruik te maken van de korting.

  • U betaalt geen voorrijkosten: woont u in Zwolle of omgeving? Dan betaalt u bij Sowieso Schoon geen voorrijkosten.

  • Alleen tevreden klanten: wij vinden tevreden klanten belangrijk. Bent u niet tevreden? Dan zorgen wij voor een passende oplossing, of u krijgt uw geld terug. Als specialist in tapijt en vloerbedekking reinigen heeft Sowieso Schoon goede recensies en veel 5-sterren reviews. Bekijk hier onze reviews!

  • Wij gebruiken veilige producten: onze reinigingsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor uw huisdieren en kinderen.

  • Jarenlange kennis en ervaring: Sowieso Schoon is dé specialist in het reinigen van vast tapijt, vloerbedekking en vloerkleden. Dat zeggen wij natuurlijk niet zomaar. Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn speciaal opgeleid om voor ons bedrijf te werken. Ze weten precies welke machines, materialen en meubel-reinigingsproducten er nodig zijn voor uw tapijten en meubels.

Wij bieden een tevredenheidsgarantie van 30 dagen

Tevreden klanten vinden wij belangrijk! Als specialist in tapijt reiniging weten wij wat we doen. Toch kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld een extra behandeling nodig is, om vlekken helemaal uit uw tapijt te verwijderen. Hoe dank ook: wij willen dat u 100% tevreden bent. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u een oplossing te bieden. Of het nu gaat om een nabehandeling, een nieuwe reiniging van uw bank of een vlekkenbehandeling, wij lossen het gratis voor u op. Blijkt dit geen goede oplossing? Dan krijgt u uw geld zonder problemen terug!

Onze werkwijze voor het reinigen van uw tapijt

Bent u benieuwd hoe wij uw tapijt reinigen? Wij laten u graag onze professionele werkwijze zien:

1

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar ons aanbod voor het reinigen van uw tapijt of vloerkleed? U kunt een offerte aanvragen via onze website of bellen naar 085 016 1386. Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 16:00.

2

We komen inspecteren

Gaat u akkoord met de offerte? Dan voeren wij een voorinspectie uit. In sommige gevallen vragen wij u om meer informatie of foto’s zodat wij een goede beoordeling kunnen maken hoe wij te werk zullen gaan bij het reinigen van uw vloerbedekking.

3

Wij komen langs voor een proef reiniging

We komen bij u langs voor een proef reiniging. Zo kunt u het resultaat beoordelen. Bent u tevreden? Dan gaan wij verder met de reiniging van uw tapijt. Bent u toch niet tevreden? Dan hoeft u uiteraard geen kosten te betalen.

4

Wij starten met een voorbehandeling

Na de proef reiniging starten wij met een voorbehandeling. We brengen een geschikt product aan. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar, door Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging goedgekeurd en veilig voor huisdieren en mensen.

5

Uw tapijt wordt diep gereinigd

Wij reinigen uw tapijt diep grondig tot het gewenste resultaat is bereikt. Ook spoelen we uw tapijt om zo achtergebleven reinigingsmiddelen en hervervuiling te voorkomen.

6

Wij voeren zo nodig een vlekbehandeling uit

Bevat uw tapijt hardnekkige vlekken? Dan behandelen wij deze met een speciale vlekbehandeling. De meeste vlekken kunnen wij zonder problemen verwijderen. In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat vlekken de vezel te hardnekkig hebben aangetast om nog te kunnen verwijderen. Uiteraard bespreken wij dit in zo’n geval met u.

7

Het impregneren (beschermen) van uw tapijt

In deze stap voorzien wij uw tapijt van een vuilafstotende beschermlaag. Hiermee zijn vlekken eenvoudiger te verwijderen en is uw tapijt beter beschermd.

8

Een laatste inspectie

Als laatste stap inspecteren wij samen met u de gereinigde tapijt. In deze fase kunt u aangeven of u tevreden bent met het resultaat.

5-sterren reviews

Als tapijtreinigingsbedrijf in Zwolle en omgeving, zijn wij trots op al onze positieve beoordelingen en reviews. Hierboven. kunt u een aantal van onze beoordelingen lezen. Meer reviews lezen? Klik dan op deze link.

Waarom kiest u voor Sowieso Schoon?

  • Deskundige medewerkers die weten wat zij doen.

  • Grondige reiniging van uw tapijt en vloerbedekking, uw tapijt is weer als nieuw!

  • Veilige producten en professionele machines

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Wij kunnen snel ter plaatste zijn

  • 10% korting op uw offerte als u deze online aanvraagt met code 'SUPERSCHOON' in de beschrijving.

Uw tapijt laten reinigen? Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar ons aanbod voor het reinigen van uw tapijt? Vraag gerust uw offerte aan. Wij zorgen dat u deze binnen 24 uur ontvangt.

Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 16:00.

bottom of page