top of page
Bank reinigen in uw woonplaats | Meubelreiniging in uw woonplaats

Bank reinigen Dronten

Wij werken volgens professionele methoden en werken met veilige producten.

Sowieso Schoon is dé specialist in het reinigen van bankstellen en andere meubels. 

Wij gebruiken de nieuwste technieken, machines en reinigingsproducten waardoor uw bankstel weer als nieuw is! Bovendien zorgen wij ervoor dat uw bankstel niet beschadigt door het reinigen.

Sowieso Schoon bank reinigen Dronten voor een veilige en grondige reiniging van uw meubels.

Allereerst inspecteren wij uw bankstel om zo de beste reinigingsmethode te bepalen. Vervolgens doen we een gratis proef reiniging zodat u het resultaat kunt beoordelen. Bevalt het resultaat? Dan gaan wij verder met het reinigen van uw bank. Bevalt het resultaat u niet? Dan betaalt u niets. Wij vinden tevreden klanten belangrijk!

Ook uw tapijt of fauteuil laten reinigen zodat deze weer stralend en fris is?

Naast de reiniging van bankstellen, kunt u ook bij ons terecht voor het reinigen van uw bureaustoelen, fauteuils, tapijt en eetkamerstoelen.

Wij reinigen uw tapijt grondig en verwijderen vlekken. Én: we beschermen uw tapijt of meubel met een ecologische vezelbeschermer. Zo krijgt vuil en vocht geen kans.

Zoekt u bank reinigen Dronten en omgeving?

 Dan betaalt u bij Sowieso Schoon GEEN voorrijkosten.

Naast bank reinigen zijn we ook gespecialiseerd in

Bank laten reinigen
Meubelreiniging op locatie
Tapijt laten reinigen

Uw bank laten reinigen, mét korting!

Uw bank laten reinigen? Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!

Vul bij uw aanvraag de code 'SUPERSCHOON' in de beschrijving om gebruik te maken van de korting.

Uw bank laten reinigen in Dronten? Wij zijn gespecialiseerd in het goed en grondig reinigen van stoffen meubels, banken, stoelen en fauteuils.

-10%

korting

Alleen tevreden klanten: wij vinden tevreden klanten belangrijk. Bent u niet tevreden? Dan zorgen wij voor een passende oplossing, of u krijgt uw geld terug. Als specialist in bank reinigen heeft Sowieso Schoon goede recensies en veel 5-sterren reviews. Bekijk hier onze reviews!

Wij gebruiken veilige producten: onze reinigingsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor uw huisdieren en kinderen.

Jarenlange kennis en ervaring: Sowieso Schoon is dé specialist in het reinigen van bankstellen en andere meubels. Dat zeggen wij natuurlijk niet zomaar. Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn speciaal opgeleid om voor ons bedrijf te werken. Ze weten precies welke machines, materialen en meubel-reinigingsproducten er nodig zijn voor uw meubels.

Wij bieden een tevredenheidsgarantie van 30 dagen

Tevreden klanten vinden wij belangrijk! Als specialist in bank reiniging weten wij wat we doen. Toch kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld een extra behandeling nodig is, om vlekken helemaal uit uw meubels te verwijderen.

 

Hoe dan ook: wij willen dat u 100% tevreden bent. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u een oplossing te bieden. Of het nu gaat om een nabehandeling, een nieuwe reiniging van uw bank of een vlekkenbehandeling, wij lossen het gratis voor u op. Blijkt dit geen goede oplossing? Dan krijgt u uw geld zonder problemen terug!

Bel voor advies 

0321 202 019

of vraag meteen uw offerte aan en ontvang 10% korting!

Bank laten reinigen
Bankstel is weer schoon en fris na een professionele dieptereiniging

Onze werkwijze voor het reinigen van uw bank

Bent u benieuwd hoe wij uw bank reinigen? Wij laten u graag onze professionele werkwijze zien:

Bank laten reinigen op locatie
1

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar ons aanbod voor het reinigen van uw bank? U kunt een offerte aanvragen via onze website of bellen naar

                      . Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 16:00.

0321 202 019

2

We komen inspecteren

Gaat u akkoord met de offerte? Dan voeren wij een voorinspectie uit. In sommige gevallen vragen wij u om meer informatie of foto’s zodat wij een goede beoordeling kunnen maken hoe wij te werk zullen gaan bij het reinigen van uw bank.

3

Wij komen langs voor een proef reiniging

We komen bij u langs voor een proef reiniging. Zo kunt u het resultaat beoordelen. Bent u tevreden? Dan gaan wij verder met de reiniging van uw bank. Bent u toch niet tevreden? Dan hoeft u uiteraard geen kosten te betalen.

4

Wij starten met een voorbehandeling

Na de proef reiniging starten wij met een voorbehandeling. We brengen een geschikt product aan. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar, door Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging goedgekeurd en veilig voor huisdieren en mensen.

5

Uw bank wordt diep gereinigd

Wij reinigen uw bank diep grondig tot het gewenste resultaat is bereikt. Ook spoelen we uw bankstel om zo achtergebleven reinigingsmiddelen en hervervuiling te voorkomen.

6

Wij voeren zo nodig een vlekbehandeling uit

Bevat uw bank hardnekkige vlekken zoals koffievlekken of wijnvlekken? Dan behandelen wij deze met een speciale vlekbehandeling. De meeste vlekken kunnen wij zonder problemen verwijderen. In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat vlekken de vezel te hardnekkig hebben aangetast om nog te kunnen verwijderen. Uiteraard bespreken wij dit in zo’n geval met u.

7

Het impregneren (beschermen) van uw bank

In deze stap voorzien wij uw bank van een vuilafstotende beschermlaag. Hiermee zijn vlekken eenvoudiger te verwijderen en is uw bank beter beschermd. (Dit is een extra optie)

8

Een laatste inspectie

Als laatste stap inspecteren wij de gereinigde bank. In deze fase kunt u aangeven of u tevreden bent met het resultaat.

800+ 5-sterren Google reviews

Als meubelreinigingsbedrijf in Dronten en omgeving, zijn wij trots op al onze positieve beoordelingen en reviews. 

Onze reviews lezen? Klik dan op deze link.

Waarom kiest u voor

Sowieso Schoon meubelreiniging Dronten?

✅ Deskundige medewerkers

✅ Grondige reiniging van uw bank, uw bankstel is weer als nieuw!

✅ Veilige producten en professionele machines

✅ 100% tevredenheidsgarantie

✅ Wij kunnen snel ter plaatste zijn

✅ 10% korting op uw offerte als u deze online aanvraagt.

Bij Sowieso Schoon gaan we voor het schoonste resultaat!

Heeft u huisdieren? Of heeft iemand bij u thuis last van allergieën? Maak dan gebruik van onze extra services. Geef bij uw offerte aanvraag aan of u gebruik wilt maken van een van de volgende opties:

Extra keuzes bij het reinigen van uw bankstel

Vezelbeschermer voor banken en andere meubels (ecologisch)

Bescherm uw bankstel tegen permanente vlekken en zorg dat u vuil en vocht makkelijk kunt verwijderen. Deze vuilafstotende vezelbeschermer is een beschermlaagje dat we aanbrengen na het reinigen van uw bankstel. De vezelbeschermer is vrij van fluorcarbonen en daarom veilig voor mens, dier en milieu. Bescherm uw bank tegen vuil en permanente vlekken.

Anti-allergie

Huisstofmijten zijn voor mensen met een allergie heel erg vervelend. Helaas wonen de beestjes graag in de stof van uw bankstel. Bij Sowieso Schoon kunt u een speciale anti-allergie behandeling op uw bankstel laten toepassen. Deze behandeling bestaat uit het grondig reinigen van uw bank, waarna essentiële oliën worden aangebracht die vervolgens diep intrekken in de stof. Huidschilfers die in de bank terecht komen worden doordrenkt door deze oliën waardoor ze 'oneetbaar' zijn voor huisstofmijt. Deze kunnen dus niet meer overleven in uw bankstel en zullen daardoor snel verdwijnen. Het in aan te raden deze behandeling elk jaar te herhalen voor een bank zonder huisstofmijt.

Ontgeuren

Huisdieren brengen veel gezelligheid in huis, maar ook enkele ongemakken. Vieze pootjes of een ongelukje, het kan voor nare vlekken en vieze geurtjes zorgen. Wilt u deze nare geurtjes laten verwijderen uit uw tapijt, vloerkleed of meubels zoals uw bankstel of fauteuil? Vraag dan naar onze speciale ontgeurbehandeling voor meubels.

Uw bank laten reinigen? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar ons aanbod voor het reinigen van uw bank? Vraag meteen uw offerte aan. Wij zorgen dat u deze binnen 24 uur ontvangt.

Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 16:00.

Meubelreiniging

Contact

info@sowiesoschoon.nl

085 016 1386

WhatsApp

KvK: 80115330

BTW: NL003395718B13

IBAN: NL91 RABO 0358 0509 28

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

09:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 16:00 uur

Zondag en na 18:00 uur

Op afspraak

  • Facebook
  • Instagram
  • Sowieso schoon

Sowieso Schoon is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van meubelreiniging, tapijtreiniging en matrasreiniging. Voor particulieren reinigen wij op locatie in de volgende provincies: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord Brabant. *met uitzondering van de waddeneilanden.

Zakelijk zijn wij werkzaam in heel Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Brabant, Limburg, en Zeeland.

bottom of page