top of page
Matrasreiniging - Sowieso Schoon

Uw matras professioneel laten reinigen

Schoon, fris en hygiënisch

Grondige matrasreiniging met 100% tevredenheidsgarantie

Wilt u een matras grondig laten reinigen? Sowieso Schoon maakt thuis of op uw bedrijfslocatie matrassen weer 100% schoon. Dankzij de grondige reiniging van het gecertificeerde personeel geniet u weer van een prettige nachtrust. De matras wordt op verschillende manieren gereinigd, zodat u zeker weet dat u een hygiënisch matras heeft. Zeker als u last heeft van huisstofmijt of andere allergieën is het erg belangrijk om te slapen op een schoon en fris matras. Daarnaast is het laten reinigen van matrassen een milieuvriendelijke oplossing.

Hoe wordt uw matras gereinigd?

Een matras schoonmaken gebeurt in verschillende stappen. Na het testen van de mate van vervuiling beginnen we met een dieptereiniging, waarbij het vuil losgeklopt wordt doormiddel van hoge frequentie trillingen. Al de losgeklopte vervuiling wordt doormiddel van een extra krachtige matrasreinigingsmachine van het merk Potema® uit uw matras gezogen. Hiermee worden bijvoorbeeld ook de resten van huisstofmijt zoals de uitwerpselen hiervan en de huisstofmijt zelf verwijderd. Daarnaast gaat deze machine gelijk aan de slag met een speciaal ontwikkelde UV-C lamp. Deze lamp zorgt ervoor dat schimmels en bacteriën worden gedood, die eventueel in het matras aanwezig zijn. Bovendien kunnen we ervoor zorgen dat vlekken uit uw matras verwijderd worden, zodat het matras er weer als nieuw uitziet. Tot slot behandelen wij uw matras met een desinfecterende spray. Deze spray is ter preventie van huisstofmijt en geeft een frisse geur aan uw matras.

Matras reinigen
Matras reinigen

Het reinigen op een zakelijke locatie

Sowieso Schoon reinigt niet alleen matrassen bij particulieren, maar ook op zakelijke adressen. Dit doen wij onder meer in hotels, maar ook op andere locaties. Dankzij de grondige reiniging zorgen wij ervoor dat de matrassen weer helemaal schoon zijn. Uw gasten zullen hierdoor het idee hebben dat ze op een nieuw matras slapen, terwijl u veel geld bespaart door niet alle matrassen te vervangen door nieuwe exemplaren. Ook gaat het matras langer mee. Op deze manier wordt uw hotel, bed & breakfast of vakantiehuis een stuk milieuvriendelijker. Dat is iets wat uw gasten zeker zullen waarderen.

Hoe werkt matrasreiniging?

Voor de reiniging van een matras zijn diverse opties:

1

Droogreiniging

Als eerst reinigen wij uw matras door middel van een droogreiniging. Bij deze behandeling werken wij met speciaal ontwikkelde, hoogwaardige apparatuur van het merk Potema®. Het apparaat trilt stof, huisstofmijt en de uitwerpselen hiervan, huidschilfers en ander vuil los en zuigt deze vervolgens op. Daarnaast beschikt deze machine over een UV-C lamp welke tegelijkertijd bacteriën, schimmels en sporen verwijdert en verdere vermenigvuldiging voorkomt. De reiniging is onschadelijk voor het materiaal en geschikt voor alle soorten matrassen. Deze behandeling veroorzaakt geen lawaai of stof en de matras is daardoor vrijwel direct weer te gebruiken.

2

Droogreiniging + Dieptereiniging sproei-extractie machine

Pas na de droogreiniging kan begonnen worden met een dieptereiniging door middel van een sproei-extractie machine. Hierbij wordt de matras eerst ingezet met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel en vervolgens helemaal schoongespoeld door middel van een krachtige dieptereiniging. Deze behandeling is bijvoorbeeld zeer geschikt om uw matras van urine of transpiratievocht te ontdoen.

3

Extra behandeling: Vlekken verwijderen

Mochten er na de droogreiniging en dieptereiniging met de sproei-extractie machine nog vlekken achterblijven, dan hebben wij hier speciale reinigingsmiddelen voor. Deze middelen zorgen er voor dat zelfs de meest hardnekkige vlekken uit uw matras verdwijnen. Zo is na deze behandeling uw matras niet alleen ontdaan van al het dieperliggend vuil zoals huisstofmijt en bacteriën, maar ziet het er ook weer schoon en fris uit.

Tot slot brengen wij Potema® Matrasreinigingsspray aan zodat uw matras beschermd is tegen huisstofmijt en een frisse geur krijgt. Deze behandeling zit bij elke optie inbegrepen.

De diverse voordelen van Sowieso Schoon

Sowieso Schoon biedt u verschillende voordelen. Zo reinigen we uw matras op locatie, waardoor u bijvoorbeeld gewoon thuis kunt blijven. Dit is helemaal handig wanneer het om meerdere matrassen gaat, zoals in een hotel. Daarnaast kunnen wij op afspraak een matras schoonmaken in de avonduren of in het weekend. Ook bieden wij 100% tevredenheidsgarantie, zodat u zeker weet dat u het gewenste resultaat krijgt. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het reinigen van matrassen en we werken met gecertificeerd personeel. Wij gebruiken bovendien milieuvriendelijke producten, die biologisch afbreekbaar zijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page