top of page
Kopie van Vast%20tapijt%20schoon%20maken_edited.jpg

Tapijt reinigen Deventer?

Kies voor Sowieso Schoon voor tapijtreiniging in Deventer. Veilige dieptereiniging, 100% dier- en milieuvriendelijk

Tapijt reinigen Deventer

Ligt uw tapijt al een tijdje en wilt u deze eens lekker laten opfrissen? Of is er wellicht een glas wijn gevallen en zit er daardoor een lelijke vlek in uw tapijt? Misschien heeft u huisdieren en wilt u uw tapijt weer lekker fris hebben? Bij Sowieso Schoon kunt u terecht voor tapijt reiniging in de regio

Deventer

Wilt u dat er snel iemand langskomt?

Bel dan meteen 0570 203 011

of neem contact op via het offerteformulier.

Bij Sowieso Schoon bent u aan het juiste adres voor het laten reinigen van uw mooie tapijt. Of het nu gaat om vloerbedekking of een design vloerkleed, wij reinigen uw tapijt grondig én veilig. Zo beschadigt uw tapijt niet door de reiniging, maar ziet deze er na de behandeling weer als nieuw uit.

Wij zijn specialist in het reinigen van tapijt, maar ook voor het reinigen van meubels zoals bankstellen, fauteuils en bureaustoelen kunt u terecht bij Sowieso Schoon.

Naast tapijt reinigen zijn we ook gespecialiseerd in

Bank laten reinigen

Tapijt laten reinigen bij Sowieso Schoon, alleen maar voordelen voor u:

Tapijt reiningen

★★★★★

✅  30 dagen tevredenheidsgarantie

✅  Géén voorrijkosten

✅  Ervaren specialisten

✅  Veilige producten en methoden

✅  Altijd een scherpe offerte!

✅  Beste Reviews van Nederland. Bekijk onze reviews

Opgestapeld vuil

Wanneer uw tapijt al een tijdje ligt, kan het verzadigd raken met stof, allergenen en vuil dat diep in de vezels is doorgedrongen. Dit kan resulteren in een onaangename geur en een doffe uitstraling van uw tapijt. Onze ervaren reinigingsspecialisten beschikken over innovatieve apparatuur en kennen effectieve reinigingsmethoden om uw tapijt grondig te reinigen en te ontdoen van alle ingetrokken vuiltjes.

Geurtjes

We zorgen ervoor dat uw tapijt niet alleen schoon is, maar ook fris ruikt, zodat u en uw gezin van een gezonde en comfortabele leefomgeving kunnen genieten.

Onze specialisten hebben veel ervaring met verschillende stoffen en materialen en weten precies welke middelen ingezet moeten worden om uw vloerkleed of vloerbedekking weer fris en vlekvrij te maken. Voor ons staat één ding voorop: dat u tevreden bent wanneer wij weer vertrekken. Daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie op tapijtreiniging.

Vlekken

Het kan heel frustrerend zijn om te zien dat vlekken – na veel schoonmaak pogingen – nog niet zijn verdwenen. Het kan zijn dat huis-tuin-en-keukenmethoden niet het gewenste resultaat opleveren en het risico bestaat dat de vlek alleen maar erger wordt. Bij Sowieso Schoon beschikken we over de kennis en ervaring om zelfs de meest hardnekkige vlekken effectief te behandelen, waardoor uw tapijt er weer als nieuw uitziet.

Of u nu uw tapijt wilt laten opfrissen na langdurig gebruik, een huisdier ongelukje wilt herstellen of gewoon een hygiënische omgeving wilt creëren, bij Sowieso Schoon staan we graag voor u klaar om uw tapijt te reinigen. We bieden hoogwaardige tapijtreiniging services in de regio

Deventer.

Image by Ran Berkovich

Tapijt laten reinigen in Deventer zónder chemicaliën?

Vloerbedekking Reinigen

We gebruiken enkel duurzame reinigingsmiddelen hoogwaardige merken. Deze middelen bevatten geen gevaarlijke chemicaliën waardoor u uw kleine kinderen of huisdieren met een gerust hart weer kunt laten spelen en kruipen op uw gereinigde tapijt.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen waarbij we met zwaarder geschut te werk moeten gaan om vervelende vlekken uit uw tapijt te verwijderen. Op zo’n moment overleggen wij altijd met u. 

 

Bij Sowieso Schoon hechten we veel waarde aan de veiligheid van uw gezin en huisdieren. Daarom bieden we tapijtreiniging aan zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. In plaats daarvan maken we gebruik van hoogwaardige reinigingsmiddelen van gerenommeerde merken zoals James.

Veilige reiniging

De reinigingsmiddelen die we gebruiken zijn speciaal ontworpen om effectief vuil en vlekken uit uw tapijt te verwijderen, terwijl ze tegelijkertijd mild en veilig zijn voor zowel de vezels van het tapijt als voor de mensen en dieren in uw huis. Deze producten zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten geen gevaarlijke chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. 

Dieptereiniging

Bij Sowieso Schoon werken we de zogenaamde sproei-extractie methode. Deze methode is zeer effectief als het gaat om het verwijderen van vastzittend vuil, vlekken en micro-organismen. Bij deze methode wordt er water met een reinigingsmiddel onder hoge druk ingespoten in de stof. Hierdoor weekt het vuil los, waarna het water inclusief het vuil direct wordt afgezogen.

Deze methode resulteert in een tapijt dat er niet alleen frisser en schoner uitziet, maar ook daadwerkelijk hygiënisch is. Door het verwijderen van vuil, vlekken en micro-organismen dragen we bij aan een gezondere leefomgeving. Dit is met name belangrijk voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen, omdat de sproei-extractiemethode vaak bacteriën, mijten en allergenen doodt.

Onze medewerkers zijn getraind in het toepassen van de methode en weten precies welke reinigingsmiddelen en machines ze nodig hebben voor het materiaal dat gereinigd moet worden. Wilt u graag weten of deze dieptereinigingsmethode ook geschikt is voor uw tapijt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Image by Erfan Banaei

Een kostbaar tapijt laten reinigen in Deventer

Kopie van Carpets chemical cleaning with professionally disk machine. Early spring cleanin

Ook voor het reinigen van dure tapijten draaien wij onze hand niet om. Uiteraard gaan wij uiterst voorzichtig om met uw kleed of tapijt en wij zullen er alles aan doen om deze compleet op te frissen en te ontdoen van vieze vlekken. Dat geldt voor hele kostbare, maar ook voor minder kostbare tapijten.

Vraag meteen uw offerte aan voor tapijtreiniging in Deventer

Waarborg Tapijt- & Meubelreiniging

Wij werken met producten die door Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging goedgekeurd zijn. Deze producten zijn biologisch afbreekbaar én veilig voor mensen en huisdieren.

Bij Sowieso Schoon staat kwaliteit en veiligheid altijd voorop. We begrijpen dat uw tapijt een kostbaar bezit is en dat u erop vertrouwt dat wij uw pronkstuk met de grootst mogelijke zorg behandelen. Geen zorgen. Dat doen we uiteraard! Onze tapijtreinigingsspecialisten kennen de fijne kneepjes van het vak en hebben bovendien veel verstand van middelen en innovatieve oplossingen voor vlekverwijdering en hygiëne. Wij gaan bij het reinigen van uw tapijt uiterst zorgvuldig te werk en zorgen dat wij geschikte materialen en middelen voor uw gebruiken.

Bij het selecteren van onze schoonmaakproducten houden we rekening met zowel de effectiviteit als de veiligheid. We gebruiken uitsluitend mens- en milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die voldoen aan strenge normen voor kwaliteit en milieu. Deze producten zijn speciaal ontworpen om grondig schoon te maken zonder schadelijke residuen achter te laten. Ze zijn getest en goedgekeurd door Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging, wat u garandeert dat ze veilig zijn voor zowel mensen als huisdieren.

100% Veilige reiniging zónder chemicaliën

Wij begrijpen dat uw gezin en huisdieren belangrijk zijn en hun veiligheid uw prioriteit is. Daarom nemen we extra maatregelen om ervoor te zorgen dat de reiniging van uw tapijt veilig verloopt. Onze tapijtreinigingsspecialisten zijn op de hoogte van de juiste procedures en technieken om het risico op letsel te minimaliseren. We zullen ervoor zorgen dat alle reinigingsapparatuur correct wordt gebruikt en dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan tijdens het reinigingsproces.

Tapijt reinigen Deventer,

onze werkwijze is glashelder:

Wilt u weer genieten van uw mooie tapijt? Wilt u dat deze binnenkort weer vlekvrij ligt te schitteren in uw hal of woonkamer? Wij komen graag bij u langs om uw tapijt grondig te reinigen. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, dan komen wij snel bij u langs! Bij Sowieso Schoon gaan we als volgt te werk:

1

U vraagt een offerte aan voor tapijtreiniging

U kunt uw offerte aanvragen via onze website of bellen naar                        . Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. In uw offerte-aanvraag geeft u duidelijk aan om wat voor tapijt het gaat. We ontvangen graag zoveel mogelijk informatie. Des te beter kunnen we u helpen!

 

Wilt u gebruik maken van onze actiecode?

Vul deze dan in bij uw offerteaanvraag: Superschoon

0570 203 011

2

We komen ter plaatse om te kijken en doen een proef stukje

Bent u tevreden met onze offerte? Dan komen wij graag bij u langs om een voorinspectie uit te voeren. Bij deze voorinspectie zullen wij gratis een proefstukje voor u reinigen. U kunt zo het resultaat vooraf beoordelen. Wordt u er blij van? Dan gaan we door naar stap 3!

 

Bent u toch niet happy met het resultaat? Dan hoeft u geen kosten te betalen.

3

Voorbehandeling van uw tapijt

Wij zetten onze werkzaamheden voort met een voorbehandeling. Hiervoor gebruiken we uiteraard de meest geschikte producten voor uw tapijt.

4

Uw tapijt wordt diep gereinigd

Na de voorbehandeling krijgt uw tapijt een dieptereiniging. Vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon, bacteriën en geurtjes worden de das om gedaan. We zorgen natuurlijk dat er geen reinigingsmiddelen achterblijven.

5

Vlekbehandeling tapijt

Het kan voorkomen dat uw tapijt of vloerbedekking hardnekkige vlekken bevat. Deze behandelen wij met speciale middelen, waardoor ze in de meeste gevallen gewoon verdwijnen. Echter, soms komt het voor dat vlekken de vezel erg hebben aangetast, waardoor vlekverwijdering onmogelijk wordt. In zo’n geval bespreken wij dit met u, zodat u weet waar u aan toe bent.

6

Beschermen van de stof

Wij brengen een beschermende spray aan op uw tapijt. Vloeistoffen krijgen door deze spray geen of weinig kans om in de stof te trekken. Zo kunt u eventuele ongelukjes met bijvoorbeeld een glas drinken, zelf verwijderen zonder dat er opnieuw vlekken ontstaan. (Dit is een extra optie)

7

Eindinspectie

Natuurlijk hopen wij dat u blij bent met het resultaat. Bij de eindinspectie inspecteren wij het tapijt nog eens goed, en kijkt u natuurlijk ook naar het resultaat van de reiniging.

800+ 5-sterren reviews

Al veel klanten gingen u voor op het gebied van meubel- en tapijtreiniging in Deventer

Bekijk onze reviews om te zien hoe tevreden onze klanten zijn!

Tapijt laten reinigen?

Sowieso Schoon Deventer

Vraag meteen uw offerte aan. Deze ontvangt u binnen 24 uur. Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met zaterdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

20220305_134210.jpg

Waarom u beter niet kunt wachten met professionele reiniging van uw tapijt

Uw kostbare tapijt is een waardevol bezit dat bijdraagt aan de esthetiek en sfeer van uw huis. Door regelmatig gebruik en blootstelling aan stof en vuil kan het tapijt zijn oorspronkelijke frisse en kleurrijke uitstraling verliezen. Door niet te lang te wachten met professionele reiniging, behoudt u de schoonheid en de levendige kleuren van uw tapijt. Bovendien verlengt een professionele tapijtreiniging de levensduur van het tapijt aanzienlijk.

Bacteriën

Daarnaast zijn tapijten ideale broedplaatsen voor bacteriën, schimmels en andere micro-organismen. Vooral in vochtige omgevingen kunnen deze schadelijke organismen zich snel vermenigvuldigen en een bedreiging vormen voor uw gezondheid. Door uw tapijt regelmatig professioneel te laten reinigen, voorkomt u de groei van deze bacteriën en schimmels en houdt u een hygiënische leefomgeving in stand. Zeker wanneer uw kinderen graag op de grond spelen, dan is het verstandig om uw tapijt regelmatig te ontdoen van bacteriën en andere micro-organismen.

Allergenen

Tapijten fungeren als een filter voor allergenen, stof en vuil dat in de lucht zweeft. Na verloop van tijd hopen deze deeltjes zich op in de vezels van het tapijt, wat kan leiden tot een slechte luchtkwaliteit in uw huis. Door tijdig professionele reiniging in te schakelen, verwijdert u deze allergenen en verbetert u de luchtkwaliteit. Dit is vooral van belang als u of een van uw gezinsleden last heeft van allergieën of ademhalingsproblemen.

Bespaar geld op lange termijn, kies voor

Tapijt Reinigen Deventer

Dus waarom zou u wachten? Kies voor een prachtige vloerbedekking, dat weer 100% hygiënisch en fris is! Zo geniet u zowel van de esthetische waarde van uw tapijt, als van een gezonde leefomgeving. Kies nu voor professionele tapijt reiniging bij Sowieso Schoon. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. Wij adviseren u graag!

Meubelreiniging

Contact

info@sowiesoschoon.nl

085 016 1386

WhatsApp

KvK: 80115330

BTW: NL003395718B13

IBAN: NL91 RABO 0358 0509 28

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

09:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 16:00 uur

Zondag en na 18:00 uur

Op afspraak

  • Facebook
  • Instagram
  • Sowieso schoon

Sowieso Schoon is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van meubelreiniging, tapijtreiniging en matrasreiniging. Voor particulieren reinigen wij op locatie in de volgende provincies: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord Brabant. *met uitzondering van de waddeneilanden.

Zakelijk zijn wij werkzaam in heel Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Brabant, Limburg, en Zeeland.

bottom of page