top of page
Vast tapijt reinigen.png

Professionele tapijtreiniging, het beste resultaat

Onze specialisten zorgen voor een vakkundige reiniging

Hoge kwaliteit tapijtreiniging van Sowieso Schoon

Sowieso Schoon reinigt uw tapijten en vloerkleden met 100% tevredenheidsgarantie. Het reinigen van tapijten zorgt voor een betere hygiëne, minder slijtage en mooiere kleuren. Wij reinigen tapijten op locatie. Dit kan bijvoorbeeld thuis zijn, maar ook op kantoor. Op afspraak reinigen wij ook in het weekend of ’s avonds, wat ideaal is als u overdag niet thuis bent. Na de professionele tapijtreiniging van Sowieso Schoon zien uw vloerkleden, tapijten en trapbekleding er weer als nieuw uit.

Het reinigen van vast tapijt

Zelf een vast tapijt reinigen kan lastig zijn. Zeker het diepere vuil is met een gewone stofzuiger moeilijk te bereiken. Sowieso Schoon reinigt uw vaste tapijt volledig, wij spoelen uw tapijt grondig schoon, waarbij ook het diepere vuil wordt meegenomen. Hierdoor heeft u niet alleen een 100% hygiënisch resultaat, maar zorgt u ook voor een langere levensduur van uw tapijt. Het diepe vuil tast de vezels van uw tapijt namelijk aan.  Het is dus erg belangrijk om uw vaste tapijt regelmatig professioneel te laten reinigen. Dit zorgt niet alleen voor minder slijtage, maar ook voor een mooiere kleur. Dit proces adviseren wij ook bij korreltapijt ook wel siergrind genoemd.

Het impregneren van vast tapijt

Na het reinigen van een vaste tapijt kunt u ook besluiten om het te laten impregneren door het gecertificeerde personeel van Sowieso Schoon. Bij het impregneren wordt een vuilafstotende spray op het tapijt aangebracht. Hierdoor wordt het tapijt minder snel vies en is het ook makkelijker te reinigen. Uw tapijt zal door deze behandeling een stuk langer meegaan. Indien u vragen heeft, vertellen wij u graag meer over het impregneren.

Vloerkleden reinigen

Wij reinigen ook losse vloerkleden. Tijdens de professionele reiniging verwijderen wij vuil en vlekken, die bijvoorbeeld ontstaan zijn door een omgevallen drankje. Het vloerkleed wordt niet alleen helemaal schoon, maar krijgt ook zijn originele kleur weer terug. Na een reiniging lijkt het kleed net uit de winkel te komen. Een oud vloerkleed hoeft dus niet meteen vervangen te worden, wat u veel geld bespaart. Ook is dit veel beter voor het milieu. Per vloerkleed bepalen we wat de beste reinigingsmethode is, zodat we na de grondige reiniging het gewenste resultaat bereiken.

Reiniging van trapbekleding

Een trap wordt erg veel gebruikt, zeker wanneer u met kinderen in huis woont. Het reinigen van trapbekleding kan daarom erg belangrijk zijn. Door de grondige en professionele reiniging van Sowieso Schoon blijft uw trapbekleding veel langer mooi. Reiniging kan ook zeker uitkomst bieden wanneer u overweegt om nieuwe trapbekleding te kopen. Dankzij de reiniging ziet uw trap er weer perfect uit en worden vlekken en geurtjes verwijderd.

De belofte van Sowieso Schoon

Sowieso Schoon heeft veel ervaring met het reinigen van tapijten en vloerkleden, waardoor wij altijd het gewenste resultaat bereiken. Het personeel is gecertificeerd, doordat zij een opleiding hebben afgerond bij de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Bij het reinigen van tapijten kiezen wij voor milieubewuste producten, die in de natuur afbreekbaar zijn. Zo wordt uw ecologische voetafdruk nog kleiner, wat ervoor zorgt dat het laten schoonmaken van kleden en tapijten erg milieuvriendelijk is.

Onze werkwijze voor het reinigen van uw tapijt

Bent u benieuwd hoe wij uw tapijt reinigen? Wij laten u graag onze professionele werkwijze zien:

1

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar ons aanbod voor het reinigen van uw tapijt? U kunt een offerte aanvragen via onze website of bellen naar 085 016 1386. Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 16:00.

2

We komen inspecteren

Gaat u akkoord met de offerte? Dan voeren wij een voorinspectie uit. In sommige gevallen vragen wij u om meer informatie of foto’s zodat wij een goede beoordeling kunnen maken hoe wij te werk zullen gaan bij het reinigen van uw tapijt.

3

Wij komen langs voor een proef reiniging

We komen bij u langs voor een proef reiniging. Zo kunt u het resultaat beoordelen. Bent u tevreden? Dan gaan wij verder met de reiniging van uw tapijt. Bent u toch niet tevreden? Dan hoeft u uiteraard geen kosten te betalen

4

Wij starten met een voorbehandeling

Na de proef reiniging starten wij met een voorbehandeling. We brengen een geschikt product aan. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar, door Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging goedgekeurd en veilig voor huisdieren en mensen.

5

Uw tapijt wordt diep gereinigd

Wij reinigen uw tapijt diep grondig tot het gewenste resultaat is bereikt. Ook spoelen we uw tapijt om zo achtergebleven reinigingsmiddelen en hervervuiling te voorkomen.

6

Wij voeren zo nodig een vlekbehandeling uit

Bevat uw tapijt hardnekkige vlekken? Dan behandelen wij deze met een speciale vlekbehandeling. De meeste vlekken kunnen wij zonder problemen verwijderen. In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat vlekken de vezel te hardnekkig hebben aangetast om nog te kunnen verwijderen. Uiteraard bespreken wij dit in zo’n geval met u.

7

Een laatste inspectie

Als laatste stap inspecteren wij het gereinigde tapijt. In deze fase kunt u aangeven of u tevreden bent met het resultaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page