top of page
Meubelreiniging - Sowieso Schoon

Meubelreiniging Zakelijk & Particulier

Vlekken of kringen in bank of fauteuil?
Wij hebben ervaring met alle soorten meubelstoffen.

Professionele meubelreiniging voor het beste resultaat

Dankzij de professionele meubelreiniging van Sowieso Schoon zijn uw meubels weer helemaal fris en schoon. Wij reinigen alle soorten meubels, zoals banken en stoelen. Daarnaast kunnen we autobekleding of een camper en caravan helemaal reinigen, net zoals de meubels op uw kantoor. Dankzij onze 100% tevredenheidsgarantie bereikt u altijd het gewenste resultaat. Bovendien komen we bij u langs voor de reiniging. 

Het reinigen van bank, fauteuil of eetkamerstoelen

Een professionele reiniging van bank of stoelen zorgt ervoor dat uw stoffen meubels weer jaren meekunnen. Wij verwijderen vlekken en dringen met de dieptereiniging diep door in het meubelstuk. Hierdoor worden ook huisstofmijten en ander vuil grondig verwijderd. Daarnaast krijgt uw bank of fauteuil zijn oude kleur weer terug. Een nieuw meubelstuk kopen is dus niet nodig. Na de reiniging kunt u de meubels ook laten impregneren, zodat ze minder snel vies worden en makkelijker schoon te maken zijn. Bij het impregneren wordt een vuil afstotende spray gebruikt.

Meubel reiniging

Reiniging van auto- en caravanbekleding

Heeft u last van vlekken en nare geurtjes in uw auto? Dan kan het professioneel reinigen van uw autobekleding uitkomst bieden. Met onze grondige en professionele reiniging wordt alle vuiligheid verwijderd, zoals vlekken, bacteriën en schimmels. Het interieur van uw auto is hierna weer als vanouds. Wij reinigen niet alleen het interieur van auto’s, maar ook van caravans en campers. Het reinigen van een interieur is zeker aan te raden wanneer u een tweedehands auto of caravan heeft gekocht. Na de reiniging bent u er zeker van dat het interieur weer helemaal hygiënisch is.

Reiniging van auto- en caravanbekleding

Bureaustoelen en andere kantoormeubelen reinigen

Ook op uw kantoor of in uw restaurant of hotel kan een reiniging uitkomst bieden. Door de grondige dieptereiniging van uw bureaustoelen en andere meubels hoeft u niet direct nieuwe te kopen. Hierdoor bespaart u veel geld. Na de voorbehandeling, waarmee vuil van de oppervlakte wordt verwijderd, gaan we verder met een dieptereiniging. Hierna behandelen we, indien nodig, vlekken die over zijn gebleven. Het resultaat is een 100% schoon en fris meubel, die weer jaren meekan.

Het reinigen van bioscoopzalen

Sowieso Schoon kan er ook voor zorgen dat uw bioscoopzaal weer helemaal schoon is. Dankzij de grondige schoonmaak van ons gecertificeerde personeel zijn uw bioscoopstoelen weer als nieuw. U hoeft dus niet meteen nieuwe stoelen aan te schaffen, wat u een flinke investering kan schelen. De stoelen gaan bovendien langer mee na de schoonmaak en uw klanten zullen zich prettiger voelen in een schone bioscoop, wat kan zorgen voor loyalere klanten.

Bureaustoelen en andere kantoormeubelen reinigen

Wat klanten zeggen over Meubelreiniging

Wij werken hard aan onze dienstverlening en service, dit blijkt uit onze 800+ 5 Sterren reviews van echte klanten!

De diverse voordelen van Sowieso Schoon

Sowieso Schoon heeft 15+ jaar ervaring met het reinigen van diverse meubels. Ons personeel heeft een opleiding afgerond bij de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging, zodat u zeker weet dat uw meubels goed gereinigd worden. Bovendien maken wij schoon met biologische afbreekbare middelen. Dit zorgt ervoor dat het schoonmaken van meubels extra milieuvriendelijke wordt. Tot slot bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u zeker weet dat u blij zult zijn met het eindresultaat.

Onze werkwijze voor het reinigen van uw meubels

Bent u benieuwd hoe wij uw meubels reinigen? Wij laten u graag onze professionele werkwijze zien:

1

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar ons aanbod voor het reinigen van uw meubel? U kunt een offerte aanvragen via onze website of bellen naar 085 016 1386. Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 16:00.

2

We komen inspecteren

Gaat u akkoord met de offerte? Dan voeren wij een voorinspectie uit. In sommige gevallen vragen wij u om meer informatie of foto’s zodat wij een goede beoordeling kunnen maken hoe wij te werk zullen gaan bij het reinigen van uw meubel.

3

Wij komen langs voor een proef reiniging

We komen bij u langs voor een proef reiniging. Zo kunt u het resultaat beoordelen. Bent u tevreden? Dan gaan wij verder met de reiniging van uw meubel. Bent u toch niet tevreden? Dan hoeft u uiteraard geen kosten te betalen.

4

Wij starten met een voorbehandeling

Na de proef reiniging starten wij met een voorbehandeling. We brengen een geschikt product aan. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar, door Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging goedgekeurd en veilig voor huisdieren en mensen.

5

Uw meubel wordt diep gereinigd

Wij reinigen uw meubel diep grondig tot het gewenste resultaat is bereikt. Ook spoelen we uw meubel om zo achtergebleven reinigingsmiddelen en hervervuiling te voorkomen.

6

Wij voeren zo nodig een vlekbehandeling uit

Bevat uw meubel hardnekkige vlekken? Dan behandelen wij deze met een speciale vlekbehandeling. De meeste vlekken kunnen wij zonder problemen verwijderen. In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat vlekken de vezel te hardnekkig hebben aangetast om nog te kunnen verwijderen. Uiteraard bespreken wij dit in zo’n geval met u.

7

Het impregneren (beschermen) van uw meubel

In deze stap voorzien wij uw meubel van een vuilafstotende beschermlaag. Hiermee zijn vlekken eenvoudiger te verwijderen en is uw meubel beter beschermd.

8

Een laatste inspectie

Als laatste stap inspecteren wij de gereinigde meubel. In deze fase kunt u aangeven of u tevreden bent met het reultaat 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page