top of page

Caravan/ camper kussens laten reinigen

Bijgewerkt op: 15 apr.


Een camper en een caravan staan geparkeerd op een grasveld op de camping

Heeft u een caravan of camper waar u heerlijk kunt vertoeven in de zomermaanden? Dan bereidt u zich vast goed voor als het seizoen weer begint. Een lapje over de ramen, keuken en badkamer weer lekker fris en natuurlijk de meubels. Daar wilt u vast weer optimaal gebruik van kunnen maken. Het reinigen van de harde delen en oppervlakken gaan over het algemeen prima met een sopje en een doekje. Het reinigen van caravan/ camper kussens daarentegen, dat is een lastiger karwei. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun caravan/ camper kussens professioneel te laten reinigen voor het seizoen begint. Waarom dat een heel verstandige én gezonde keuze is vertellen we u uitgebreid in dit blog.


Waarom een professionele reiniging in plaats van 'gewoon even zelf doen'?

Een logische vraag die ons regelmatig gesteld wordt: want waarom zou u betalen voor iets dat u net zo goed zelf kunt doen? Helaas is het iets gecompliceerder. Natuurlijk kunt u de kussens van uw camper of caravan zelf opfrissen. En sommige vlekken kunt u waarschijnlijk zelf ook prima verwijderen. De reden om te kiezen voor het professioneel laten reinigen van caravan/ camper kussens is vanwege de hygiëne binnenín uw kussens. Natuurlijk maken wij het zichtbare oppervlak ook keurig schoon en vlekvrij, maar onze meerwaarde zit vooral in de hoge mate van hygiëne waarvoor professionele materialen, machines en reinigingsmiddelen nodig zijn.Het grootste voordeel van een professionele reiniging van uw camper/ caravan kussens ten opzichte van het zelf doen:

Het klinkt nogal voor de hand liggend, maar het is natuurlijk in de eerste plaats lekker fris om de kussens van uw banken en stoelen jaarlijks te laten reinigen. Alles ruikt dan weer lekker fris en voelt zacht en schoon aan.


Daarnaast is het laten reinigen van caravan en camper kussens ook belangrijk om bacteriën te doden. Het klimaat in een caravan en camper is – zeker wanneer het vochtig en kouder is – ideaal voor bacteriën om zich te vermenigvuldigen. Zeker wanneer u uw camper of caravan in de winter verruilt voor uw reguliere woning loopt u het risico dat uw vakantieverblijf vochtig en muf wordt. Ventileren is natuurlijk altijd verstandig, maar als er niet gestookt wordt blijft er altijd kou en vocht in de lucht hangen. Dit kan in uw kussens trekken en zorgen voor lelijke vochtkringen en 'het weer' in de stof


Dieptereiniging voor échte frisheid, van binnen en van buiten

Bij Sowieso Schoon staan we aan het begin van ieder seizoen weer klaar voor honderden mensen die weer lekker van hun vakantieverblijf willen gaan genieten. We reinigen de zittingen van banken en stoelen, maar ook sierkussens, gordijnen en matrassen. Dat doen we altijd door middel van een grondige reiniging: een dieptereiniging. Een dieptereiniging wil zeggen dat we niet alleen het oppervlak, dus het 'zichtbare' gedeelte reinigen, maar we reinigen tot diep in de vezel. Dit houdt in dat we dus ook onzichtbaar vuil verwijderen, en niet alleen het vuil dat zich aan de oppervlakte bevindt.


Een kussen wordt grondig gereinigd door een medewerker van Sowieso Schoon

Dieptereiniging met de sproei-extractie methode

Voor het reinigen van camper en caravan kussens zetten wij de sproei-extractie methode in. Een veilige en zeer effectieve reinigingsmethode die bij uitstek geschikt is voor het reinigen van zittingen en kussens van uw camper of caravan.


Hoe werkt de sproei-extractie methode

Bij de sproei-extractie methode spuiten we water met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel onder hoge druk in in de kussens. Het vuil weekt hierdoor los. We gebruiken het afzuigsysteem om het vuile water meteen weer op te zuigen. Het mooie van dit systeem is dat niet alleen het losgeweekte vuil wordt opgenomen, maar ook bacteriën worden verwijderd uit de vezels van uw caravan/ camper kussens. Deze methode gebruiken wij niet alleen voor uw caravankussens maar ook voor het reinigen van bankstellen en tuinkussens.


Caravan/ camper kussens laten reinigen bij Sowieso Schoon

Wanneer u er deze zomer weer lekker fris bij wilt zitten in uw caravan of camper, kies dan voor een échte grondige schoonmaakbeurt. Dan ziet alles er niet alleen lekker fris uit, maar ís alles ook daadwerkelijk helemaal fris en schoon! Een prettig idee toch? U hoeft dan tijdens de zomermaanden alleen nog maar te zorgen dat de kussens af en toe gelucht worden en dat u eventuele vlekken zo snel mogelijk verwijdert.


Caravan/ camper kussens laten reinigen, offerte aanvragen

Meer weten over de mogelijkheden om uw caravan/ camper kussens te laten reinigen door Sowieso Schoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer en we maken graag een offerte voor u."Mensen denken vaak 'gewoon lekker fris', maar het grootste voordeel van een professionele reiniging is dat u schimmels en vochtkringen hierdoor voorkomt." - Sander Schreur, Reinigingsspecialist bij Sowieso Schoon
Oog voor het milieu

Wij vinden het milieu belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om uitsluitend te werken met mens-, milieu- en diervriendelijke reinigingsmiddelen. Zo verkleinen wij onze impact op de planeet en bovendien brengen deze middelen geen gezondheidsrisico's met zich mee. U kunt uw meubels, kussens, tapijt of matras met een gerust hart weer in gebruik nemen als wij zijn langs geweest.


Over Sowieso Schoon | Reinigingsspecialist


  • Wij weten raad met alle kussens, zittingen en matrassen en beschikken over de juiste machines en reinigingsmiddelen.

  • We bieden altijd 30 dagen Tevredenheidsgarantie.

  • Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het reinigen van zittingen, kussens, meubels en matrassen.

  • We komen snel ter plaatse.

  • We beschikken over alle apparatuur die nodig is voor het reinigen van uw caravan/ camper kussens.

  • Wij gebruiken alleen mens-, milieu- en diervriendelijke reinigingsmiddelen.

30 Dagen Tevredenheidsgarantie

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Dat is ook de reden dat wij gratis bij u terugkomen als er onverhoopt iets niet helemaal naar wens is. Omdat wij ons vak verstaan en jarenlange ervaring hebben met allerlei soorten vuil, vlekken, oppervlakken en situaties, bieden wij u zonder problemen 30 dagen Tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden? Dan hoeft u geen lange brieven te schrijven en te smeken om uw geld: u krijgt zonder discussie uw geld terug!

Comentários


bottom of page